Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..a gusle nisu ukrali...
Pa ovo im je bolje nego da su opljackali banku.
Rakija nije mogla biti bolja,nije imala trunke secera i ovi ovdje sto pisu glupe komentare 100% u zivotu takve rakije nisu probali...A svaki Srbin domacin u kuci ima 200-300 litara rakije i pusku,ako nema nije domacin...:)))
Ja kad se naloče brlje što je ukro a usput ima i pušku ja veselja jarane
smrdije kao i prije 1000 godina kradu rakiju svinje oruzije i tako sl stvari
ostavili mu lopovi ceduljicu na kojoj pise, nek ti iduce godine bude malo jaca :)
Rakija od Secera srbi truje narod .
IZGLEDA DA OVDJE VECINA PODSVJESNO ZAVIDI SR.BIMA nije ni cudo kada smo svi isti porjeklom a samo imamo razlicite religije
E NEMOGU ČETALJI BEZ RAKIJE I SVIJETLOG ORUŽIJA,DŽABA TAKAV IM MITOLOŠKO-GENOCIDNI SKLOP O MOZGU.
Pa to je fabrika metil-rakije 300 litara rakije a ubrao 25 kg šljiva ? Po starom srp. receptu rakija se pravi i od vana-go i od alkohola. Samo se ta rakija mora prodati budalama jer se meraklija probudi tek u bolnici (ukoliko se probudi).
300 litara rakije u kuci !!!!!
ode maksuzija........
Garant ce rakijom da cisti bakarne cijevi :)
ma nije problem za rakiju ima rakije nego ta ce vlah bez puske
Al\' su se olešili poslije uspješne operacije. Potegnu iz flaške pa onda udri iz malokalibarke u zrak.
hahahahahaaha zaboli me stomak od smijeha jace vijesti nisam procitao u zadnje 2 godine...kukala mu majka sta ce sad ;))))) savjetujem ga da nabavi vutre i uz dubiozu k. kaze: \" zastooooooo u ovoj vukojebini sam ja odras\'o ...ja ne zasluzujem to \" :.....