Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.. eto vidis ja sam svoje ljepo namazo ,konzerviro,umoto i zakopo.. da budem spreman kada budemo krenuli na BanjaLuku a za dodika imam posebnu spravicu ... samo da ga vidim..
OBILIĆU, ne ovo je oruzje oteto od jos vise golorukog pravoslavnog naroda, al onogo pravoslavnog sa bradama sto se ne sisa i ne brije i dismr na 3 metra.
samo vi otimajte pa ce te kao i 92-ge kukati da nema oruzja...
A oruzja.. :) MG42, ja mislim da ga nisu ocistili od ww2. Ispaljena zolja, tandzara, lovacka puska, zahrdjali Kalasnjikov, i stari Jugo M-56...
Imam i ja jednog \"garonju\" do dushe bez skrivaca plamena, kojeg jedna vlahinja cesto izuzima ,jer kako kaze najbolje pucaju ovi bez skrivaca plamena.
Izuzeto,bit ce pregledano,podmazano i uredno vraceno gradjanima BiH koji samo zele da budu spremni.
Joj oruzja ko sa call off duty 2 hahahhaha
Saban imao naoruzanje za vjeverice, sto ga dirate
DARKO aj ti lijepo naostri jezik pa kad dodjes u BL ti trazi dodika da mu pedu polizes.
opcina zivinice uz jos nekoliko njih ima najvise naoruzanja u bih
Opa, Mošnje bi ratovali! Pa da opet mogu kukati 20 godina, jer im je dosadašnja kuknjava ishlapila nakon otkrivanja brojnih zločina multietniĆke Armije BiH.
jesu li ono i vazdusnu pusku zaplijenili? :-))))))
BiH je neunistiva, zivjela je stoljecima, vjekovima prije nas...sve ce ovo proci...a BiH ce ostati da zivi ponosna i suverena!!!!!!!
iz kojeg su ovo muzeja pokupili? Mada bi h volio ovaj jedan MG42 čisto iz nostalgije.
@kobilicu Mujice,poradi malo na pravopisu srpsko-hrvatskog jezika,neće ti škoditi!A to da nismo uspjeli ne bih rekao,ipak smo mi cementirali svojih 49%...znam ja da ti je tijesno na tih 24%,tako vam grah pao.
maschinegewehr 42
obiliću to je samo da se ne ponovi..vi iz šumadije bi svako malo ratovali.. živjela crna legija