Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto su mi mutni ovi drotovi na slici hahahhaa
Po godinu dana zatvora dobili za heroin hahahhaha to nidje na svijetu nema da dobijes godinu dana za drogu od koje umire omladina i ruse se obitelji, klinci u Tuzli dobili zbog par grama trave po 3 godine robije umjesto da su poticaj dobili da siju domace proizvode.
OVO JE NJIHA KAKIR CINKO
Bakir zvani skank..
cccccccccccc pa od toga djeca umiru,zašto ne dovedu majke ovisnika na suđenje....
prvi put čujem ime Vidak. 😂😂😂😂
Marihuanu legalizovati,a heroin davati u ambulantama ovisnicima na recept. Mirna BiH od kriminala,manje troskova za policiju.
Za marihuani im dati poticaj a za heroin ih treba streljati, ustvari prvo ih streljat za heroin pa im ne morate dati nista.
za heroin dilerima vaditi oči, rezati ruke i noge, čupati zube, zaliti kiselinom reefa ++++