Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno da imamo toliko REKETARENJA u državi,a da nismo u stanju imati bar jednog tenisera u prvih dvadeset na svijetu.
Ma ovo je stolni tenis.
Dosao covjek iz Rozaja da iznudi novac. E jbm ti drzavu, jos sad ce ga ovi pustiti I eto rozajcu reklame, znaci ako vam dodje odma mu dajte novac,koja promocija...
ako vam dođe saspite mu šaržer
I hajd ti voli ove sad ove sandzaklije....
Ni po koju cijenu ga ne kazniti zatvorskom kaznom jer zašto da ga siromašna Bosna i Herecegovina hrani (ukoliko bi uopšte i došlo do izvršenja presude) momentalno ga protjerati u njegovu državu sa doživotnom zabranom ulaska u Bosnu i Hercegovinu.
A ko če glasam za baketa i sanču???? Prije če on vani nego ja na bjelašnicu .
Obavezno protjerivati sve razbojnike sa divljeg istoka!!!!!!!!!!!
Treba uvesti vize za sve Sandžaklije, a svima koji imaju policijski dosije u bilo kojoj državi na svijetu zabraniti ulazak u BiH.
A da popusis svim Sandzaklijama debilcino
@Armee de Terre lajes pickice dok se krijes iza pseudonima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sadudin jebem ti boga i roditelje hahahahaa
jesu ovi kripovci drcni ...pogledaj ga ..mos mu pobjec,sa onom forom ,pustime samo da zasnjiram pertle i dzada, i viknes mu eke dade..!
JARANIMOJI SAMO DAVAM JAVIM DASAM ZIV. NEMOGU NIKAKO DA SKONTAM OVU KLIKS APLIKACIJU DASI ZEMLJA. VRACAJTE NAM STARU APLIKACIJU OVO JE ŠIT
@kkSS .......vidi se da su sirotinja ...pa mogli su naci nekog sponzora pa kad rade nesto da to bude cool ovako nisu za pohvalit ....steta ,,nek prihvate kritiku ...!
@kkSS .......vidi se da su sirotinja ...pa mogli su naci nekog sponzora pa kad rade nesto da to bude cool ovako nisu za pohvalit ....steta ,,nek prihvate kritiku ...!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
adanooooooo......koga li je pokušao iznuditi