Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po nedostatku dokaza optuznica se pobija
@Sa. Kolike su SAD a koliko je Sarajevo? :)
Sve cestitke Policiji KS i neka se tako nastavi i dalje, valjda cemo svi poceti raditi svoj posao!!!
mojne šuplje
Bravo za policiju
Cestitke Kantonalnoj policiji . Sve u svemu policija i pored losih uslova radi najbolje od svih ustanova, Daleko je vise slicnih pljacki i ubistava u EZ i SAD nego u Sarajevo ali rijetko kad ovako brzo policija otkrije ili jako mali procenat ikada otkrije.
Jebi ga gledala djeca RANE i GET RICH OR DIE TRYING pa kontaju kad se ja ufatim za kalaš biće para ko blata a murija me neće nikad ufatit. Majmuni maloumni učite školujte se postanite LJUDI. Konjine moje sretno u Zenici.
Policija svaka čast!!!
J e b e m te u nos nosonjo!
Kao da se u poslednje vrijeme u MUP-u počelo dešavati nešto pozitivno. Samo naprijed.
Mislim da ne postoji Sarajevska policija, Vogoscanska, Ilidzanska i slicno, vec MUP Kantona Sarajevo, a uhapsili su ih Pripadnici MUP KS-a, a ne Sarajevska policja nepismeni balavci.
Bravo! Takvu policiju želimo! Lopove u ćorku, ali ne na odmaranje, nego da rade, čiste grad, kopaju kanale i sl. da ih džaba ne hranimo, kao štp se radi u mnogim pravnim državama.
jelde abaz ;)
ja sam gledo jedan film, na sličnu foru mislim da se zvao \"ljeto u zlatnoj dolini\"
Ma jes. Kriv je premijer, vjerovatno. Ili vlada entiteta. Krivi su što, umjesto roditelja, djecu odgajaju pink televizije i granda parade i što ta ista djeca balave po internetu po čitav dan. Političari su krivi. Neko mora biti kriv, neko neodređen. Oni, neki,,,,