Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste rijeseno od policije. ali ce ih sud osloboditi zbog nedostatka dokaza
ovo se samo u sarajevu dogadja... ko kad su ta djeca pomahnitala.. ko neki frajeri ovo ono, a nemaju ni pticiji mozak... strasno je to sto se dogadja, ali ja za to krivim roditelje, nikog drugog...
pozz za gugeta i muteta logavina!
Toliko smo se borili da bi odbranili Saraj\'vo i da bi mogli mirno hodati gradom, a sada \" neki \" sto su sisli s\' brda ili sto nisu bili u Saraj\'vu za vrijeme rate, ruse sve ovo sto smo na neki nacin mi izgradili i sacuvali od dušmana !
Jrbo ti enesov otac svu fameliju !
Nama ocigledno trba Bosanac kao sto je F I K R E T A V D I C pa da nas opoet preda u ruke RADOVANU K. I R. MLADICU I DA OPET VRSE POKOLJ NAD NAMA I DA SILUJU NASE SESTRE I MAJKE...E ONI NAM VALJAJU I ONI SE RESPEKTUJU A SANDZAKLIJE KOJI SU BRANILI NASU ZEMLJU TREBA VRIJEDJATI,JE LI...?PA GDJE NAM JE RAZUM I STA SMO ONDA MI...?ZZZAAALLLOOOSSSNNOOO.... IMA I NAS BOSANACA KOJI SMO IM ZAHVALNI...VELOKO HVALA...I HVALA ENESOVOM OCU KOJI JE SVOJ ZIOVOT DAO ZA NASU ZEMLJU......
Izdržite GuGe i Mute, Sjever je uz vas.
Puškić porodica zivi u Sarajevu 500 godina, ne mozete reci da je Guge sandzaklija kad ne znate. To pisete jer nemate svojih poslova pa hocete da se bavite tudzim da budete kao pametni, ustvari ste obicne kite od ljudi. Ismail Puskic (GuGe) Je nedavno zboden flašom bez razloga od strane Kurtovica, pa momak lijepo uzeo noz otisao i vratio mu. Oko za oko, Zub za Zub. I dosta vise pisanja ovih glupih komentara, ako hoces nesto da kazes ja cu te odma spojit sa porodicom Puškić i njima reci a ne vako pises a ne smijes da ostavis ime i prezima. Svi se vi mangupi(na baterij)
sarajevo,zagrebe, beograde u bodljikave žice nek vas ograde,da ne uđu izbjeglice velike su izjedlice, nek idu kući lepše je bez njih.
ma na lomacu odmah!!!
Je.bo li vam Guge bjednik mrttve oceve
pisete gluposti a pojma nematee sta se desilo !? Mutee Guge uz vas smoo
Je li ovo po nekom obicaju da 1. se nebitne stvari uvelicavaju u bitne, posto 2. niko nije spomenuo porijeklo momaka ili da je neko potvrdio da su iz Sandzaka? Fakat, sta vam je?
sandzaklije protjerat siptari sve je ot isto govvvno
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Koji vam je q.u.r.a.c svima???? Zar je bitno ko su i odakle??? Ako su dosli - opalit po dzepu i dozivotno protjerati. Taman i da su francuzi. Ako su ovdasnji - duplo po dzepu i u prdekanu. Kakve veze ima ime i prezime??? Hebla vas u.m.o.b.o.l.n.a naci-fashi-politika!
Mangupi kad pljujete po momcima, a niste informinsani , pisite vasa puna imena i prezimena... Pussica! Mute i Guge uz vas smo , Logavina!
enes je dobar momak ne znam sto njega al nedavno kad ste slomili one manijake iz starog grada e to je fino bilo cut tucite manijake a ne normalne momke