Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pahulja to moze tako tek kada bude zavrsen proces i kada (ako) bude dokazano da su pocinili kradju! zamisli da posumnjaju da si ti nesto tako ukrao, i objave ti ime, a ti ni kriv ni duzan, pa se ti peri kako znas...
policija je kao i do sada obavila svoj posao, tj. uhapasila pocinioce. sada je na redu sud da ih pusti nakon 24 sata kako bi mogli opet ici i pljackati (i mozda nekoga cak i ubiti u toku pljacke kao u S.Koloniji prije par dana)... sve su to buduci kriminalci koji ce pljackati sve zivo ako im se sad popusti (a popustit ce im se nazalost)
watch?v=uggrWRov0mg
J..e..b..e..m im m.ajk.u narkomansku ... Pa ima li im ista sveto i vazno u zivotu ?
Sta mozes kad nas Srba ko mrava ima, gdje god da se okrenes Srbina u Bosni vidis, budi poniosan, pjevaj i plesi bosnasko kolo zbog te cinjenice :)
svim srbima fasistima pocevsi od nemanje kusturice i njegove bratije koji pljackaju Bosnu ko ivima sto klix krije ime i prezime, , zelim da se nacuclaju Bosnjackog k.u.r.c.a !
iz.me.t.sla.mska posla
mamu ti cetnicku nabijem
Ja hvala bogu nikad nisam sluzio ABiH a ni VRS, sada vidite zasto. Pobjegao sam od nacionalista i ratnika i dan danas sam sebi zahvaljujem za to.
kad je ova balavurdija rodjena nasi borci su krvarili i ginuli za nihovu slobodu, a oni im ovako vracaju.
Uvijek isto.....HH,MH,FF......ma dajte policijo ne budite smijesni,dajte imena tih idiota,a za maloljetne dajte imena i prezimena roditelja.Zasto policija uporno stiti identitet kriminalaca svi mogucih vrsta?????????
Do kada će se tolerisati otkup ukradenog željeza, lima, bakra, slivnika, šahtova,saobračajnih znakova,mesinganih bisti, željeznih ograda, tramvajskih šina, djelova sa liftova itd....