Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivilo bratstvo i jedinstvo a-de-ze i ovije srpske narodne stranke demokratske akcije naseg milorada, neka sveti krst, crkve ce se stopiti jedna u drugu putem oluka bakrenije,a ondak jopet sao krajina i knin rvati ce nam dati kad mi njima dademo a-de-ze republiku
Eto,takvi su bibismeni iz Mostar i Čapljine,a čitav dan ispijaju kavice,kafice i kahvice.I kad pade noć,pravac preko Rujišta u Zijemlja.Pa ne znam što jih privode...poslije onoliko nevinih,što jim ista policija presudi,ta policija,dokazano je ne zna kaznit kr.iminalca,nego ga gotivi,pa narvno jer su murija i oni što jih murija ko fol ganja...braća.