Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
počelooo je
https://www.youtube.com/watch?v=0XLkia_K8v8
pustite se tih hapsenja hapsi bakira,dodika,lagumdziju,radoncica,silajdzica i ostale.. i onda ce nema svima biti dobro ...mamu im lopovsku
nam*
jbg glasali "smo" za njih a sad hapsi, mozemo kurrrcuu svirat sada hehe
NEK SU UHAPSILI OVOG PRASCA HEBO SAM SEBI MAJKU. SELJAČINA ONA USMRĐELA , FOLA RAJVOSA ČARŠIJA OVO ONO NA ŠANA MAJKA A LJAKSE ONO POGANO. TREBA PRASE OKAČITI NA BANDERU. GDJE TO JOŠ NA OVOM DUNJALUKU ČITAVOM IMA DA JEDAN OLOŠ KRIMINALAC NA TV-U VADI ILEGALAN PIŠTOLJ I HVALI SE SA NJIME. TO SAMO U BOSNI IMA. HEBO SEBI MAJKU ONU KRMEĆU.
jutros prodje na motoru oko 9 sati kod Hodzica 2 😯😯
nek su ovog debila uhapsili
Ovaj Hatic previse igra GTA San Andreas sta ce tek bit kad krene igrat GTA 5
kaže lijepo mu u zatvoru.Evo poslali su mu kola sa vozačem i pratnjom kao zahvalu zbog promocije :-P
Nac'i ko mi dirne zenu kuca ide do temelja nac'i sipa ide do temelja haha.
Filmsko hapšenje, samo imam osjećaj da će nedostajati dokaza i onda ponovo ista priča.
Stanje nam je takvo da bi se svaki dan trebale sprovoditi akcije i hapsiti kriminalci. _"Kako saznajemo u FUP-u, radi se o veoma ozbiljnom krivičnom djelu, a Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu vodi istragu u ovom slučaju." Da neće biti rasvjetljeno neko ubistvo?
CounterStrike vs. klosari
Jesu im moćne ove uniforme, eh da sam manje vutre šiljio i grlio flaše, mozda sam mogao i ja u ovome da se šetam :(
Eto sta se desi kada umjesto u stranku odes u ribu, ostanes bez radnog mjesta
Mirza Hatic uhapsen da ga citiram "Moja stranka je SDA svi moji prijatelji su za SDA"da nepisem dalje neda mi se djaba je glupom insanima nesto objasnjavat valjdace skontat i sami do sljedecih izbora :)
Jaro sebe ne smatram govnetom neko razumnom osobom koja vidi sta se radi u Drzavi i nisam toliko za osto da idalje pusim prazna predizborna obecanja smrdljive SDA stranke kernuvsi od svog kvarta pa na dalje oni ako nemogu milom hoce silom a nas narod za 20km i par metara puta i tu i tamo neki poligon koji sda jedne izbore zapocne a zavrsi sljedece proda 4 godine vlasti i onda oni meni kazu pa svi su oni isti meni dodje da skocim sa zgrade ali necu hocu da vidim propast SDA akobogda. :)
Vidim da su SDP-ovci i SBB-ovci dobili zadatak od svojih šefova da pljuju po SDA do izbora. Istina nisu ni ovi zadnji neke cvijeće ali nemojte pošten svijet zajebavati bar vi prvopomenuti znate sta je reket.
Jel' istina da je ova potjera po gradu zbog usranih bandera vetanih u obliku krsta na Zlatistu Prvo provociraju pa onda teroriziraju po Sarajevu
da se ispravi na drugom portalu procitah da je u pitanju kriminal, iako gradom vec pricaju da je zbog bandera
mozda je neko dzoint imao kod sebe
Jedan papak radi ucjene sa par klosarcica u trenerkama, e stvarno je sve jadno.
Operacija velika srbija...! https://www.youtube.com/watch?v=v8afVeMQXAI