Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obući im prsluke i napisati na leđima: "Ja sam zatucani idiot nacionalistički, koji ruši groblja" i dati im metlu grablje, lopate i ostali alat da čiste i održavaju groblje minimalno tri mjeseca, a roditelju da namire štetu.
Bravo za policiju
@Bh1hrvat1 Sve se može kad se hoće, tako i naša policija može kada hoće. Ovo je čisti primjer.
Usranom motikom pa udri stoku.
Prvo dobro istuci, zatim ih strpat da 12 mjeseci sami odrzaju to sto su oskrnavili i na svaki propust im produzit rad za dodatnih mjesec dana.
Evo vidite ljudi dragi... ovo je posljedica ateističko-nevjerničkog odgoja. Nisu sigurno ovo naučili u džamiji. Ovo je poteklo od roditelja komunjara. A od takvih roditelja, djeca samo znaju da kradu, lažu, piju, drogiraju i traže kurve za jednu noć.
Prije ce u dzamiji nesto protiv"Vlaha" nego od "komunjara"!
SDA odgoj
One što je tito odgojio, eno ih ko krmadi loču po kafanama i drogiraju se i iz incesta lozu pustili !
Koliko ti mora biti dosadno u zivotu da bi se ovoga sjetio.
Izgleda ce trebat osnovat Levijatan i za mrtve, ne samo za zivotinje.
ja mislim da su oni trazli rakiju i prevrtali te krstove, što fino im niste ostavili na zemlji da ne traze pod zemljom. a da sjetio sam se ta pravoslavna groblja na podrucje vogosce niko godinama ne obilazi i ne odrzava.
@moreplovacSmiljacke ovi naši piju rakiju, pivu, vino oni malo kulturniji i viski i ta kulturna pića.zaista, ne znam jesi ti pripameti ili živiš izolovan.
@moreplovacSmiljacke baš dobro po tebe, u dženetu ćeš dobiti vilu sa hurijama i potok vina koji ne opija, sad noga sa mog komentara
STROGU KAZNU NAJSTROZIJU I DA NJIHOVI RODITELJI PLATE POPRAVKU
Pendrek,ispendreciti drogerase da him vise nikada ne naumpadne groblje...
19, 18, i 15 godina, blago nama...
Neka su i najstrozije kasniti.Mrtvi nisu krivi
Mlade vehabijce...
@Netixba A ko smo "mi"?
@Netixba I ja Vas gospodine Netixba :)
barabe.............barabe