Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma tog jadu sa takvom travom nisu trebali ni hapsiti .to ko da je vrbova lisca nabro pa susio ili su gospoda poturila sliku slabe trave a sebi uzeli kvalitetnu da i oni kad god zapalu meni su za cofadon pisali da je extazi heee heee da mi im je gdje tutnut u nesta da popiju koji extazi pa ih posmatrat oni nikad glavne ne hapse samo jade nake a sa gazdama tal djele nasa korumpirana policija sve oni znaju samo se boje i sute ko pichke pa vako kadgod jadu uhapse hee hee
de bolan idioti od policije pustite ljude, kome je jos vutra nanijela stete, a i ovim nasim seljacinama politicarima treba u kiselu vodu ubaciti svakom po extasy pa ces vidjet rezultata :)))
opet peršun stavljate na slike? čovjeku se zgadi vutra kad vidi ovo smeće. de stavite kakav mastan head u header da mi malo curi voda na usta.