Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise portira nego radnika...hahaha
Konačno su počeli hapsiti velike ribe.
Kave vehabije portiri su zajebani...
Mozete vi pricati sta hocete, ali ovi nisu sirotinja. Oni rade u tom rudniku i imaju platu 800+ KM, ali naravno treba jos. Stoji to da nisu jedini,ali klupko se pocelo odmotavati i ide dalje,doci ce se i do upravnika,samo polako. Jbg, 5 miliona KM nije mala svota. Kreka jedva sastavlja kraj s krajem, zdravstvena osiguranja se jedva uplacuju i sad jos treba da ovi izvlace sa strane toliki novac. Razumijem da je losa situacija u drzavi,ali jarane radis u toj firmi i imas redovnu solidnu platu,pa ne moras je potkradati jos, jer budimo realni,zna se za noc izvuci i po nekoliko tona. Racunaj tako svaku smjenu,po 200-300 KM koje zaradis kad propustis par traktora da izvezu ugalj,i eto ti jos minimalno jedne plate za nekoliko dana. Dosta vise.
Rekao sam vam ja da su uhapseni ovi oko uglja, a vi meni ne vjerujete i minuse rokate :-P Bagro jedna, sad se vratite na vijest od jutros i lajkajte hahahha
Kako me nervira što se uvijek lome koplja na sirotinji.. Znači nema šanse da su portiri dozvoljavali nelegalno iskopavanje bez saznanja Uprave.. Ma ni teoretske šanse.
Pa svi lancano... Ovaj sto krade - portir - sef smjene - direktoru. Ima jedna kafana po imenu Borik, tu se svaki dan sjedi i dijeli novac
hahahahahah 22 portira - pa jbt ko je direktor a ko portir u tom rudniku - otkad se portir poziva na odgovornost???
Ma sve se ovo znalo. Nakon smrti onih momaka, klupko se pocelo odmotavat. Koliko ovakvih situacija ima u BiH majko moja. Dobro ikako i postojimo. I nisu krivi politicari. Nevalja narod.
22 portira su u bajbukani,a tko danas cuva povrsinski kop?
Ostalih 96 portir a:)
Nekako mi je drago eto sprijecava se kriminal al ti ljudi ne bi krali ugalj da imaju normalan posao ...
jutros slusam na radiju u toku velika akcija MUP a TK pronadjeno naoruzanje mobiteli ne znam sta jos Kontam dal hapse mafiju al kaidu ISIS il sta vec boga pitaj. Pravo sam se zabrinuo bio Ko velim pocela funcionisat drzava ,MUP VEP Sad kad procitah da je brigada policije hapsila portire i one sto kradu ugalj odmah mi lakse bi.
ovo me podsjeća na hapšenje one dvije daktilografkinje u fondu PIO RS oko afere sa kupovinom i lažiranjem invalidskih penzija i baš me zanima šta bi sa njima......
a kada ce direktor u bajbukanu?
Vjerovao ili ne, al jutros umro... bivsi direktor Kreke, a tu spada i PK Dubrave
OSTAVITE male - sitne lopove ŠTO ROVE ZEMLJU DA BI PREHRANILI PORODICU. POHAPSITE VELIKE I STARE LOPOVE ŠTO ROVE PO DRŽAVI I UNIŠTAVAJU JE IZ TEMELJA. sve je povezano. Da imaju od čega živjeli, ovi pošteni lopovi nebi krampali i krali ugalj.
Treba udarit i na male. Onda ce ovi mali udarit na velike. Ovako svi kradu i psuju drzavu a ovi mali presucuju kriminal velikih.
Ko god kaže da je gladan on laže,,,, neobrađene zemlje na sve strane.
hebote......pa koliko rudnik ima ukupno portira onda? Nije čudo štu su gubitaši
"ocean's 22" digo 5 miliona..zanr:tragikomedija
Počivali u miru: Arif Alibašić, Adel Šehić, Edin Herić, Alem Dedić. Dubrave kod Tuzle, 21.02.2015. http://www.directupload.net/file/d/4016/fzbd2vpe_jpg.htm