Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku im jebem!!!!!!!!!!! Sve u prdekanu! Gledam balavce kako se \"upucavaju\" 50m od moje kuce! Samo da mi je vidjeti ko im ta govna daje,necu ja ko nasa dobra murija,lale-mile,nego ODMAH MEDU ROGOVE!!!!!!! Roknes jednog-spasis DESETINE potencijalnih narkomana!
harambasa moj,odgojis li svoje dijete imajuci dovoljno vremena za njega ne morash da se sikirash ni za dijete svoje niti za okolne dilere...
hajde bolan harambasa ne laprdaj.cuj naksimalnu robiju.pa ljudi za ubistvo dobiju par godina.ovo je sitna riba sto ne fataju vece ribe.zato sto ne smiju pa ovako nekog uhvate s par paketica i ko oni rade dobro svoj posao ma daj
Ovog stakora i sve povezane stakore osuditi maksimalnom robijoma ja bi ove gnjide sto nam truju omladinu i drzavu kaznio smrtnom kaznom ovi nam ubijaju buducnost.Samo oni rade u sprezi sa korumpiranom vlascu i murijom svi su oni dio tala koji nam ubija nasu buducnost.