Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OCEKUJEM POBUNU NA INTERNETU ... NARAVNO OSTANITE U SVOJIM KUCAMA ...
Najjaci su mi ovi sto omalovazavaju ljude odakle su, sta su, a od kada su progledali na svijet nisu izasli iz Sarajeva, ne daj boze posjetili drugu drzavu, te naravno stupanj obrazovanja na nivou. Za neuke Vogosca je prije rata bila najrazvijenija opstina u Jugi te je sredstvima koje je obezbjedila više od pola Sarajeva izgrađeno. Voga jeste Srebrenica u malom, kao sto je Sarajevo divlji zapad u malom,. Klasični sarajevski klosarcici, ni prvi ni zadnji put da me stid stanovnika ove \"metropole\" ciji sam nazalost stanovnik.
hehehe agde su vam prijasnji komentari eee i to mi je drzava FUJJJJ!!
hehe punoljetan ma bravo danas nema ko nema oruzje pa i klinci od 8 ili 10 godina ce nositi oruzje ,treba policiji dopustiti da radi kao i u titino doba ,prave zgrade tj kojekakve markete ,dzamije i ostalo umjesto da naprave zatvor i da ih imaju gdje strpati pa terorizirati se nad njima da im ne padne napamet zadugo da naprave sranje ,pa mislim da ni policija u vogosci ne radi posao kako treba cini mi se da se vise vozikaju u onim velicanstvenim auticima nego sto obilaze naselja,malo vise pjesaka policajaca po vogosci i bice sve mirno !!
Stoka sve to treba pobiti !
jbt, koja gomila filozofa u pokusaju, cudi me kako nam drzava ne napreduje sa takvim intelektualnim gromadama.
Dovoljno je što ste Srbe I Hrvate natjerali da zavole Dodika I Čovića. Takav luksuz niste sebi smjeli dozvoliti. Svijet vam je dao 15 godina da pravite državu za sve, a vi ste napravili džamahiriju u kojoj su postavljanje I bacanje bombi, pucnjava, siledžijstvo, pljačka… sasvim normalna stvar. Jasno mi je da će mali đoge & bakiri & šagolji sa www.kand.ahar-x.com i ovaj komentar revno izbrisati, ali izbrisati istinu, e, to im neće uspjeti!
Ko stalno govori o Sarajevu da je Te.heran, njemu se ocigledno ne svidja, sto se patis ovdje toliko? ^^ Ne patim se,. jer i ne živim u Sarajevu, tj. T.e.h.e.r.a.n.u. Ili ti misliš da novinari ne postoje izvan tog “grada”? Smiješno I jadno. Nalik na vijest “U Bosni pao snijeg”, a snijeg u Bihaću pao pet dana ranije, ali nije u Sarajevu. Trebali biste napokon shvatiti da Bosne ima I izvan Sarajeva. Vidim da biste voljeli da ovakvi kao ja odu. Dnevno to poručujete na bezbroj načina, a I ti si poručio I u ovoj, I u prošloj poruci. Čak I kad bih išao, odabrao bih Globtour, a ne razdrndani Centrotrans, ali, ponavljam, ne idem ja nikud. Pasoš susjedne zemlje imam, točnije putovnicu, ali ostajem ovdje, boriti se protiv tog vašeg 450-godišnjeg iskustva ugnjetavanja nemuslimana. Svačije je bilo, ali svačije I prođe. Prošlo je I osmanlijsko, mada biste ti I takvi voljeli da nije I nikad nećete preboljeti što jest. JADNO!
@Bas-Celik \"Možete vi i vrijeđati i \"upućivati\" me iz Bosne,\" Ko stalno govori o Sarajevu da je Te.heran, njemu se ocigledno ne svidja, sto se patis ovdje toliko? ^^ \" znam da biste to voljeli,\" Ne znas, posto nas ne poznajes a najmanje mene. Zvuci logicno, zar nije? ^^ \" ali, na vašu žalost, ja ne idem nikud i neću se prestati boriti za istinu,\" Koja izgleda u tome, da glavni grad Bosne i Hercegovine uporno dovedes u relaciju sa Iranom. To ti je odprilike isto ako bih rekao, da se ti licno boris za istinu. ^^ \"Dakle, razlog svega što se dešava, ponajprije u Sarajevu, leži u 450 godina iskustva primjenjivanja sile na drugima\" Spasit te moze samo jedan svijezi pasos iz jedne od susjednih zemalja. Kako mozes zivjeti u jednoj zemlji sa 450 godina iskustva primjenjivanja sile na drugima , niko te tjera da ostajes u ovom paklu tvoje licne neslobode. ^^ Sretan Put, cetvrtkom je Centrotrans jeftiniji
Možete vi i vrijeđati i \"upućivati\" me iz Bosne, znam da biste to voljeli, ali, na vašu žalost, ja ne idem nikud i neću se prestati boriti za istinu, a ona je takva kakva jest i zato je mali đoge & bakiri & šagolji sa www.kand.ahar-x.com brišu tako gebelsovski revno. Dakle, razlog svega što se dešava, ponajprije u Sarajevu, leži u 450 godina iskustva primjenjivanja sile na drugima - pljačka, otimačina, prevara bile su legalizirana stvar od 1463. pa do 1878. O tome postoji stotine zapisa u franjevačkim kronikama i drugdje. E, sad, što vi ne volite istinu i ne želite čitati, to je vaš problem, kao i to što sami sebe lažete, a bilo bi bolje da istini napokon pogledate - pravo u oči!
ja sam rodjeni sarajlija ali nevidim razlog da se neko sto je iz srebrenice odmah optuzuje pa mozda je ovo uradio rodjeni srajlija.ili je neko drugi mozda covjek uopce ne zivi u vogosci mozda je iz zenice,visokog,kaknja,olova,varesa i da ne nabrajam okolna mjesta iii da a sta je bilo prije rata najveci ratni mafijasi i poslije ratni su prije rata klosarili sarajevom i radili sve sto vi danas rade tipa cela,juke cace i slicnih da ih ne nabrajam tako mojene price da smo mi sarajlije sveci a drugi ko eto klosari ma bjazi
@Bas-Celik \"Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u.\" Sretan Put, znas gdje su granicni prelazi i ne zaboravi pasos.
Na tvoju žalost, nikad nisam uzeo motorku u ruke i baš naprotiv - nije meni niko kopirao niti napisao tekst, nego drugi kopiraju i lijepe moje tekstove. Napisao sam stotine novinskih tekstova i pišem ih i dandanas, a ovo što rade male đoge & bakiri & šagolji sa www.kanda.har-x.com nema nikakve veze s novinarstvom, kao što ni tvoji stavovi nemaju nikakve veze sa zdravom pameću. Pozdrav, Baš-čelik
radovane karadjicu, ljubim te u bradu, bili smo na selu sada smo u gradu... Da ne bi radovana to istocnobosansko smece bi i dalje cuvalo koze i ovce, a ne bi glumili kauboje po periferiji nekad olimpijskog grada. LESI SE VRACA KUCI, AL FOCAK NIKAD
@BAS -CELIK Tebi je neko malo pismen sastavio taj tekst,pokazao ti kako ide copy-paste, pa lijepis jedno te isto svugdje,samo da vrijedjas. Hajde,prosla je pauza,upali motorku,suma ceka da pocnes sa poslom.
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u. Ne želim nikoga vrijeđati, ali je činjenica da lažete sami sebe. Uzrok je 450 godina iskustva primjenjivanja sile na drugima - pljačka, otimačina, prevara bile su legalizirana stvar od 1463. pa do 1878. O tome postoji stotine zapisa u franjevačkim kronikama i drugdje. Sad je drugih i drugačijih nestalo, otjerani su iz onog što je nekad bio Grad i - došli na red \"svoji\".
ma ovo je sitnica .... kazu goruci problem su psi lutalice .... oni su opasni i napadaju i bla bla bla a ovo kao nisu opasni za okolinu