Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udri po sirotinji fukaro.. Sve đubrad, zatvorite vi čovjeka.. ipak je on kriv jbg.
nije ovdje bas jasno u članku..... Jučer kažete ležao čoek na cesti, a danas pišete da ga je vozač udario i pregazio.
Zasto je uhapsen??? Covjek lezao na po puta u neosvijetljenoj ulici! Po cemu je to vozac kriv u ovom slucaju?! Boze sacuvaj!
znam slucaj kad se "pješak" BACIO pod auto u namjeri da izgubi zivot u cemu je i uspio i na kraju covjek ni kriv ni duzan debelo najebe i citav zivot ga na dusi nosa.
Ma nije sto je Deda lezao, nego sto vi svi brate brzo vozite. Da nije tako ti bi se zaustavio moj ''Vozacu''! STOP!!! Prestanite da pravdate pilote, ubice po ulicama Sarajeva! STOP!!!
@Tvrtkov
Preko pjane koji je lezao na cesti presao u mracnoj ulici i treba lincovati covjeka,ma nabijem vas na neku stvar
Treba ga zaklat.