Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objesit za testise nasred sume
ko muci zivotinje, mucit ce i ljude. ko moze zaklati zivotinju, moze i covjeka....
slabic...cim muci zivotinje
ovo je se dogovorio preko pika s nekim sigurno je ponudio "mozel zamjena za 6 automata nesto loma mina 22 bombe I doplate 50"a ovaj mu napise golf cudvija je tvoj
Zašto EUFOR ne reaguje? Đikani imaju čitav arsenal u kući a Bošnjacima se praćka oduzima!
Nazalost cijelu zimu samo neke slave gdje cujes samo rafale,nesvjesne prijetnje,voznja 160 nasat po nasejenoj cesti 6 metara sa autom uz drvece pored puta,smrt do smrti a svi se bubaju u prsa i zaklinju veliki vjernici.Kosmo niko ciji smo niciji.
đikan spreman za obranu nezavisnosti tzv. RS
GOFNO, NEČOVJEK, NEVJERNIK, PSIHOPATA....Izliječiti ga ne mogu, od ovog gofneta monstruma ne moze nista dobro izaci, samo dozivotna i prisilan rad!!!!
Ovo je prosjecna kuca jednog srbende , svi su oni do zuba naoruzani ...
neka budaletina, lovac sigurno, vise krivolovac .. baciti ga u copor gladni cuki ..
Ponestalo bošnjačke i hrvatske djece i civila???
A sto se nesto ne poduzme na Dobrinji 5 u Sarajevu?Ljudi pogledajte sto rade radnici koji prave dole bazen.U sto koriste busilice.To je posao za policiju takodje.Podhitno takve ljude u ludnicu strpati jer sigurno nisu normalni.Jadne pse mame hranom.Ne trebamo biti nijemi na zlostavljanje jer sutra to moze biti necije dijete.
TERORISTI
Jest imao oruzje to nije trebo, ali je mozda covjek ubio nekog agresivnog psa lutalicu i prijavio ga komsija, a svima je smetao.Te ljude ne razumijem
ja isto znam za N.L (1963) P.K (1966) E.E (1954) i još neke, imaju i više bombica pušaka pištolja i to, što policija ne pohapsi i objavi inicijale ?
Ubiti monstruma.Zar je bitna vjera?Svugdje ima ovakvih ludjaka.Za njih nema adekvatne kazne.Samo po kratkom postupku.Takve osobe ne zasluzuju da zive.
genocidno čedo
Ne mogu ništa šljem je sakrio u skupštinu RS-a hehe