Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Tunizan im bio svjedok...sve ratom zahvacena podrucja
@fbUser1584374377 sam sebi...Tunizanin
Sve po hitnom postupku deportovati i to camcima! mater im arapsku poganu beduinsku
Išćakijala se raja
Kad katolik iz BiH more biti Hrvat onda su ovi Bošnjaci 😂
Spominju se inicijali i drzavljanstva, dakle ima "nakog identiteta", I da nema identita, prica o sigurnosti je zloupotrebljena. Izgrednicka bagra koja je -palila Evropu je imala uredne dokumente. Veca je stopa kriminala medju Bosancima. Iako medju migrantima ima raznih vjeroispovijesti, mrzitelji preko mrznje prema migrantima ispoljavaju mrznju prema muslimanima. Nece moci!
Vijest vezana za divljanje migranata broj: 875......
Naravno niko dokumenata nema, sutra da nedaj boze siluju neku mladu djevojku ili opljackaju neku nanu, nikom nista, zasto, zato sto smo im mi dozvolili. Samo deportovat pod hitno.
Napokon nesta normalno 🤪
Kinšasa, Kongo 🇨🇩 = Sarajevo, SARBIH (Sjeverna Africka Republika Bosna i Hercegovina) 🇪🇭 Nema razlike, SAR BIH ce do godine imati ozbilju konkurenciju a to je sigurno Lesoto 🇱🇸 Cestitke svima.
Marokanac - coek iz Maroka Palestinac - coek s Pala