Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pricajte sta hocete al murija nije odavno ovoliko i ovako brzo hapsila
U Zemaljaski muzej ga strpajte, ovo je naša kultura!
u stalu ga zatvorit da muze krave!!
Nemoj bolan, pokvariće kravu :D
Dobru mu ćušku odvalit i odmah odvest u streljanu , nek vježba gađanje da mu se ovakvi propusti više ne događaju ....
Fino vi te pripreme za ljeto odrađujete mog mi oca.
Od ranije poznat policiji: http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=21024
56 godinq bi bilo dovoljno u cuzi
HOĆE LI NEKO STATI UKRAJ SUDU I KRIMINALCIMA?! Drago mi je čuti da je kriminalac uhapšen, ali kada čujem da je pušten na slobodu da i dalje radi kriminalne radnje, onda sva sumnja na ispravan rad sudova i tužilaštva dolazi do punog izražaja. Kao da su svi na strani kriminalaca i kao da neko želi što veći haos u gradu? Voljela bih kada bi mediji objavili tačan broj osuđenih i puštenih kriminalaca koji se slobodno šetaju gradskim ulicama stvarajući svakodnevno sve veću nesigurnost građana.
Slazem se s tobo.. Takodje imam osjecaj da neko namjerno ugrozava sigurnost i pravi raznorazne propuste u sistemima. Ovo je divlji zapad
Nažalost, ne.
Ako ga je ovaj krenuo opljačkati nožem, onda opravdavam što ga je upucao. Ako nije, nažalost znamo da će ga pustiti, a ako je ovo prvo, onda će ga zatvoriti, jer se čovjek osamostalio i nije poslušna ovca da trpi.
malo se popucketali