Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje je dana jada ce se u dimu Bektasevica desiti naredna pucnjava. Svi su izgledi da necemo dugi cekati.
Ranjen u Vogošći, propucan na Ilidži, pucnjava ovdje, bačena bomba ondje i onda se čude kad narod svoju sigurnost uzme u svoje ruke ????
Klosari opet pucaju, i opet neprecizno.. Jos pure djeco
Grad Theft Auto Vogosca edition....
bit ce saslusan, predmet ce biti proslijedjen tuzilastvu, te ce osumnjeceni biti pusten.. ps. u medju vremenu ce jos necije dijete da rani.
Neka su ga uhapsili ;)
Neka su, e da sad hoce uslijediti i nastavak kao treba, ali ne! Znamo kako kod nas biva, prebacivanje loptice jedni drugima i na kraju on prodje bez kazne koju bi trebao da dobije.
Tako ih većina prođe, a opet ona bjeda, jetimi nagrabuse....za njih je zakon ZAKON, a ovi ostali zakon vide u vezama i ostalim prednostima savremenog društva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)