Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo sad lagano u stanicu da mu izbiju ISIL iz glave
navodno kazu da je u pitanju gaconja, tj vehabija eto kakav Islam praktikuju vehabtalibani
@dervo.finci ovo je neki tvoj kratkopantolas je#em li ti mamicu
konačno .......jos samo da ga se dokopaju oni u kpd zenica.............
Šta će on u Zenici? Da ga kadiluk hoće u Zenici, bio bi on već davno tamo, zajedno sa gomilom "učesnika na ratištima u Siriji pod okriljem organizacije IDIL" - kako sad fino zovu teroriste.
pa Poslanika su htjeli otrovati židovi i on se sad sluzi tim metodama kako je isil porucio svi smo to culi.
eh sad fino serijatsku kaznu primjenite. sto bi njima drustvo prastalo a oni nikom ne prastaju sta god oni nekom zamjere i surovo kaznjavaju.
Velika pobjeda policije, dokaz punog kapaciteta države BiH, a djelo za koje se sumnjići ima težinu slikovnice ili ti basne, još i opasnog je prezimena Kalamuja, znači nije obični Mujo, treba to provjeriti, jer tu ništa nije slučajno.
Adem Kara Muju peder cojk.
Karamuja krme te ubolo
Baš si dno dna. Čuj krmo ubolo
@Nermin Padež kuci ga odvedi onda
I to musliman, to je kur4ina, zamutio vodu benzinom....neka se zapita bil to urdio Muhammed a.s., te haridžijske nasilničke fazone neka okači mačku o rep!
Oštro po selefijskim sotonama! Bosna je za hanefije, a svoja nazadna učenja nabijte sebi u dupe pa pravac Alep.
KARABAJA pao.
Posrbice u očaju hahaha
Ovo je njima normalno, hoće da imaju sve ali bez odgovornosti i obaveza. Moj komšija 'bradica' već godinama neće da plati vodu, održavanje stubišta, zamiijeni sijalicu...
Aha, da ga obrijem. :D
POTURICE NA APARATIMA!!
Mama ti na infuziji posrbice
MAOČA,MJESTO ZA KOJE POLICIJA KAŽE DA NIJE PREPORUČLJIVO POSJETITI
samo se ti tjesi s tim, oni da zavladaju ovdje srbe ne bi pogledali vec bi ti prvo mater i sestru izbicevali, sto im se sviđa odveli sebi ili u bordel, djecu u svoje ideoloske skole, koga znaju da ruke nije drzao kao oni sjekli bi ili raznosili javno rucnim bacacima i tako...@SelamIzPodrinja
ne budi primjenjeno ovo sto sam rekao naravno
Mogo him je Torabi razbistrit vodu!
Kar@munjuu
Pa na neki nacin je i upravu, kad ja ne mogu imati vodu necete je ni vi imati, isto bi i ja postupio, samo je glup sto je potezao oruzje i bjezao po sumi.
Na neki način ja sam zabrinut tvojim načinom razmišljanja momčino.
@3iksa To su seoska posla, stavi se u njegovu kožu, zanemari da je rijec o vehabini. Postoji to neko lokalno vrelo sa kojeg se selo napaja, nekome padne na pamet da tebe otkaci sa tog izvora i onemoguci ti da imas vodu u kuci, kako bi ti postupio.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)