Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubit će hljeb u njemu..pa ga pustiti.
ja naopake policije bože moj, hapse momka što je malo išaketao nekog momka, a ovamo gdje je pucnjava ili teže saobraćajke nesmiju da mrdnu, a da ne govorim o okorjelim kriminalcima.
Razbistrite ga
svaka cast policiji... sad je na redu tuzilastvo i sud, po ko zna koji put ista prica. izgleda da su nekad ovi novinari jedina svijetla tacka u borbi za bilo kakvu takvu pravdu, jer objavljuju ovakve stvari. POGOTOVO kad se navede imenom i prezimenom, stavi slika itd. nazalost, nazalost i nazalost kantonalno tuzilastvo nema jednog tuzioca da je imao rjesen jaci slucaj u zadnjih 20 godina, ono sto tamo sjedi je alasalamet. i ne znamo kakve su povrede u pitanju, danas nekog propucas kroz noge optuze te za narusavanje javnog reda i mira, tako da u ove "lakse" tjelesne povrede spada vjerovatno sve ono dok zrtva jos moze da dise, ako otkazu vitalni organi onda su teze povrede. ovaj ce u roku od 24h biti pusten na slobodu iako ce uticati na svjedoke, zastrasivanjem, mozda cak i na tuziteljicu koja ce dobiti ovaj predmet. al kakav narod takva vlast.
dzabe su uznemiravali momka vjerovatno je dosad i pusten ha ja dzaba prljaju ruke ljudi
Mutniji od dunava :D
MUTIVODA.
Alen munja nebeska :)
Ima jedan Bistrivoda u Vogosci,dobar cova,valjda mi ovaj nije blizak rod...
pogledajte i video :OO : https://www.youtube.com/watch?v=QtCiNkXqLQM
bistravoda...same ne bistra pamet :D
...do dnevnika dva moze uraditi jos djela i onda rahat sjesti i gledati dnevnik .....
žao mi šta se sve sada dešava gore oko Sarajeva, obijaju se stanovi; maltretiraju ljude na ulici, a za slobodu Sarajeva ginuli su momci iz Vogoće, Hadžića i Ilijaša srpski dobrovoljci