Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije djelo Sarajlije, mi smo branili i odbranili svaku crkvu i bogomolju u Sarajevu. Likovi koji pucaju po ambasadama, po pripadnicima vojske, prijete bombama...to je taj profil oni koji su to uradili.
oni su opasni sto koriste guzvu, a bogme ja ko seljak nikada ne bih ucinio nesto slicno.
Ti kofa sarajlija, a ne znas da je upravo ova crkva opljackana i demolirana 1992. A da ne pominjem koliko su je puta te sarajlije palile i pljackale u ovih 20 godina poslije rata.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Idiot.
@azem eh sad 40ti
@azem Nedrljko Dragas samo da se zna
što ne objavite da je ISIL-ovac Nedeljko Dragaš podmetnuo požar . *ebo li vam Dodik i Dačić(mali Slobo)majku naciionalisticku !!!
Vlašk portal klix
Volio bi da je izgorila ova paganska bogomolja i da su ga onda tek uhapsili. Dvije muhe jednim udarcem. Šteta.
Sarajlije nikad nisu palile bogomolje! Namještaljka!
ostavite ga na miru, mozda je slucajno oborio svijecu :P
ispo mu upaljač iz đepa i sam se zapalio....
Nacionalizam je tema do 300 e prihoda mjesečno, kad plata predje 500e onda počinje razgovor o garderobi i kafićima, kad predje hiljadu onda je top tema zdrava hrana, ljetovanje i zimovanje, a kad se popne na više od tri hiljade, onda prestaje svako palamudjenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi.
Na drugim portalima je objavljena vijest da je za ovo odgovoran neki beskucnik, pa bi sad bilo lijepo istraziti ko je istom platio da napravi sto je napravio.
Vecina beskucnika je mentalno bolesna. To im je glavna prepreka da se izdignu iz tog "polozaja". Ne treba mu iko platiti. On ima svoj "razlog". Mozda je vidio sejtana na krovu?
Nekontam koji je cilj ovoga i kome smetaju vjerski objekti,izgleda kampanja krenula zestoko,samo neznam do kad ce im ovo prolaziti.....
ovolika frka oko crkve???!!! nešto tu dobro dismr na srpski fazon!?u genocidnoj tvorevini napadi na vjerske objekte su normalna i murija nikada nije otkrila niti jednog počinioca!!
da ovo ne bude slucaj kao i sa ubicom rahmetli Dzenana Memica
Ime majmuna objavite.....
Eto nasi nasli odma, a kad u RS kamenuju vjernike ni traga ni glasa od pocinilaca iako su ih svi vidjeli.
odma na 10 godina osudit da Sarajevu oduzima ono sto rat nije uspio
....hajmo sad pohapsiti one stosrusisr vise od 600 dzamija a posebno ratnike sto srusise sve dzamije u BL!!!
Koliko ih je bilo, koje nisu ni zasta koristene, nije to nista. Shvatas li 600 dzamija sruseno i 10 crkava. kakav je omjer bio, razmisli malo.
o cemu moroncino retardirana, o bolesnim zlikovcima poput tebe??prepustam te septickojj jami tamo pripadas sa svojom bracom!!!!
nevalja palit bogomolje gdje se skupljaju sljedbenici Indžila. Oni koji su iskreno vjerovali u Indžil već su prešli u Islam, i sve hi je sve više, mašallah, što kontaju da je Biblija promjenjena i falsifikovana i da je Kur'an Časni jedina Knjiga Istine.
sta je indzil?
@manki Indžil je prava Allahova knjiga koju su krivovjernici izmjenili i napisali današnju Bibliju. Indžil je objava prije Kur'ana Časnog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Majmun. To je ono kada maloumni idiot ne zn razliku izmedju vjere i nacije(politike).