Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se brate fino ne poubijaju ko ljudi kada glume mangupe. Pucajte jedni drugima u glavu da vas sahranimo i zaboravimo. Ovaj 7 metaka ispuco i nista. Degeneracija to se vidi po godistu momentalno.
Mora da mu je zahiragic familija, pa ne objavljuju ime. Steta sto ga Vreto nije pustio na Okerica. Bilo bi jedno govno vise u kanalizaciji
Katica ostavka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Do kad ce ovi od ranije poznati policiji terorisati gradjane Sarajeva i cijele BiH?
Dolaskom Trojke na vlast prije šest godina Sarajevo je postalo favela, u gradu se puca kao da je 92' ali o tome se Trojka ne brine jer njih i njihovu djecu čuva MUP KS a vi glasači vas neka čuva baba Vanga
Eto vam trojke
dzan i kundo takodjer napravili incident na vratniku kad je sa sjekirom lupana auta
Krivi su tužioci i sudije, ili su korumpirani ili se boje šupci
1997. godiste.
Hoće li se ikad sjetiti da zaustave pokoje vozilo i naprave pretres? Zar je tamo postalo slobodno nositi oružje i pucati usred dana?
I neuhapsili ga frajer gadjo na metar pogodio vrh zicare. XD
Katica ostavka,vakat je
Otvoris mu facebook profil, u opisu profila zali za Mehmedom Ramicem koji je takodjer ubijen u okrsaju jer je bio diler. Sve ti je jasno, ovakve treba preventivno zatvarati..
Bio diler ili ne Mesa je bio momcina Ne opravdavam sto je radio, al vedar i dobar insan, kazem ja kao njegov navijacki rival MIRNO !!
Onda nemas blage veze sta znaci pojam dobra. Tebi je dobar insan sto prodaje drogu i zbog kojeg neko unistava svoj zivot dok on zadovoljno broji te pare i njima placa tebi kafu?
Samo strani sud moze zastititi gradjane od ovakvih degenerika.
Jel i ovaj drugi poznat organima gonjenja!?
Ko vlada u kantonu ne cudi me. Fuj
Bitno je da policajci sjede po kladionicama i pisu kazne pjesacima klosari
Danas uhapšen,sutra več potencijalni ubicaa na slobodi,tako je kod nas nažalost
Zajmio ga Djani, pobjelio Kundo 😁😁
Sta se pucate medju rajom da neko normalan nastrada, nadjite se na livadi pa se pokoljite i istrijebite da ne gledam vase telece face po gradu, ruzni, primitivni, fujj