Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitnije je da, kad te Ratko Majstoroviću, dovedu pred sud u Federaciji, da odmah se izjasniš da ti ne priznaješ taj sud i to je to.
Zvao s kucnog telefona sigurno...
Gracanica mu da posao a on prijavi bombu, bravo komsija, sad ces u petrovu trest sljivu!
dajte mu 10g zatvora i da sve plati , sudske troskove i sve troskovo koje je ta dojava napravili...neka on bude primjer svim laznim dojavljivacima...najmanje 10g..ukiliko necemo imati stroge kazne za primjer ovo ce se nastaviti..maljotetnike u domove dok ne navrse 18 a onda u zatvor a stare magarce u zatvor odmah
Hvala "komšiji" iz rs-a
Zamisli koji debil moras biti 😂