Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Šmrkovi ljudi
Treba napraviti javnu stranicu reket.ba gdje ce ugostitelji anonimno objaviti informacije kako mafijasi iznudjuju reket i s kim suradjuju...
Ne lupaj gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Edin Fazlic potrcko za Benju Delalica. Sitni diler.
Evo pitanje za milion dolara jazavac. Jesi li spreman stati pred njega i to reci. Jazavac kao i svi ostali sakrili se nani pod dimije pišete neistine o dečku.
Sta obrate i pobjegao coek. Taj bez ekipe je kanta za udaranje.
EDIN JE ALLAHOV ROB I NIČIJI VISE
Pa što se ne drži pravila koje je Allah propisao?Veliki mangup uzima reket sitnoj kafani. I onda baca bombu. To iz hadisa il šta? Možeš li nam reči lanac prenosilaca. Nego nek se vrati u Novi Pazar i izvlači balvane iz šume. Taman ima genetsku predispoziciju.
A sve selam alejk Edo, najgori su ovi selam brate moj
It's really surprising
Davno kad sam čitao anarhističku knjigu zlodjela, probao sam napraviti bombu od aluminijske folije i solne kiseline. Pomiješam te dvije stvari, ubacim u plastičnu flašu, vidim već počela hemijska reakcija, vrelo, flaša se širi, sakrijem se, udaljim se. I ovca i pas načuliše uši, čekaju da pukne. Kad ono puče, čulo se je kao atomska bomba, zamalo ne ogluhismo, Zadobiše životinje traumu. Čulo se preko granica Evrope...
policija odradi,sudije i tužioci na potezu,standardno ,kazne nema,sudije treba kažnjsvati
Što inicijali
pustite komentare na Dzejlu Glavovic, diplomirala je da joj cestitamo
Fazlić baca bombe ima 10 godina i nikom ništa.
Dođeš na Grbavicu i to ti je javna tajna
Vec je jednom uhapsen za istu stvar i za isti kafic
U ovom Sarajevu bukvalno te moze bomba pogodit u glavu dok hodas kroz Vilsonovo...
Avaz odmah objavi puno ime i prezime. Neki Edin Fazlić.
doće palicija
sto se ne objavi ime i prezime kao za onog lika sto je staricu ubio