Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek malo zadju po svadbama ili bar pogledaju video
Tamni vilajet, ili ti PC entitet je zaista zaostali dio u BiH sa najzatucanijim i polu-divljim ljudima. Bombe se postavljaju komšijama u kukuruz, djevojčice se siluju u sklopu starog običaja snohaćenja, pucaju se rafali sa balkona, ubijaju se starci radi lapota... Kakav ČOBANLUK!
sta ovo ne daju vise komentarisati koliko hocemo ...... ccccc elem ogledalce nemoj me brukati na klixu !!!!! fina budi
@OOgledalce Drinsky, prestani me kopirati. Nisi zanimljiv, već si strašno naporan. Znam da potajno želiš da budeš žensko, i to je OK. Lijepo je kada ti u crkvi vladika ukaže na feminističku stranu i dovede te do preispitivanja sopstvene seksualnosti i pripadanja određenom polu, međutim, ženski avatar i nadimak na Klixu te neće napraviti ženom. Moraš početi gutati one hormonske terapije, sjecnuti to ionako malo spolovilo, pa ko zna, možda se i udaš!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neman ja samo pištolje, ja iman automate.
@Username382033 Nisan Bob, ali Dilan.
Zasto je malen prirastaj u rs. Zato sto srbi spavaju sa oruzijem, a ne sa zenama.
bit će da je psihihić, ako bude Mile, ako bude Meho, onda je terorista
Previše igrao GTA
Srbinu daj samo rakije i oružja,a to što ima dva zuba u glavi boli ga briga.
Ušao mu netko u kukuruz
Šta bi bilo da je pucao?