Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo nikakvi navodjenje, znala je mala tacno koliko je sati. Niti ju je drzao vezanu ni nista, mogla je otici kad je god htjela ako joj se ne svidja.
drugii
\"obaviješten je inspektor Republičke inspekcije rada\" KAKAVE REPUBLICKE INSPEKCIJE??!? \"Republicka\" kad se odnosi na RS NEPOSTOJI!!! Netacno je i neustavno! To je podvala SRNE i slicnih neprijatelja BiH, a KLIX je najgluplji BH medij. Cinjenica da je i naj posjeceniji samo govori o NEPOSTOJANJU nikakvih kiterija u BH javnosti kao ni minimuma urednickih kriterija u medijima. Doduse, mozda je i namjerno!!? Ako se napise \'Republicki\' (sa malim ili velikim R, nebitno), misli se na to da postiji neka tamo drzava pod imenom Srpska koja je uredjena kao republika. U BiH \"Republika srpska\" samo pojam (tendenciozno ii dvosmisleno postavljen) koji se odnosi na jedan dio drzave BiH. U engleskom prevodu Ustava BiH RS je prevedena takodje kao \'Republika srpska\'!! Molim ispravite to. ASAP i trudite se da se ne ponovi.