Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad sam vidio naslov pomislio sam ...."United media" ...znaci da smo definitivno njihovi robovi ...oni mogu preoravat ceste poligone koristit nelegalno stubove elektroprivrede i bhtelecoma ...ostajat duzni milijarde pdv-a ...zatvarat firme u rumuniji a otvarat ofshor firme u luxemburgu i NIKO IM NIS NE MOZE ....a ovom jadi nedaju da zaradi 400 $
mislis telemach
united grupa je paravan za perače novca iz Srbije, izvjesni Dragan Šolak i united grupa su vlasnici N1 televizije i Telemacha. sjediste u luxemburgu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ooooooooooooooj..........sve zivo mozes naci na internetu cak i najnovije filmove i kinima a ovog jadu zbog konaka kod himlije uhapsili...........
Pa ovaj je lod nas, nase izdavacke kuce, njima "krade".. Sta boli briga nase organe za strane serije i filmove.
E čuj Konak kod Hilmije 😂😂😂😂😂👌👌
450.000 eura štete, koji vic
450 hiljada eura, po kojem li ovo cjenovniku? Još terete čovjeka za nešto što niko ne bi ni gledao da mora platiti.
U svijetu postoji jedno carstvo U njemu caruje piratstvo Šalu na stranu, ali ovo je ništa u poređenju s onim što naši vlastodršci(i njihovi bilžnji) rade godinama. Klasično skretanje pažnje sa pravih i gorućih problema.
Allahmaninanet...
Kad sam imao 15ak godina pocetkom 2000's par jarana iz razreda i ja ukrali jedno 4-5 cd-ova iz trafike, pravili se mangupi stajaznam. Dosla nam policija u skolu, trazili odstetu, frka se digla, ja skoro izletio. Ne branim kradu ali su to su bili ilegalno kopirani cd-ovi koji su se prodavali u centru grada najnormalnije, umjesto da ih policija zatvara, ona ih stiti. Ok, ne zna drot kako funkcionira zakon, zato je drot, samo brate iz apsurda u apsurd.
Poserem se Emiru Hadzigovnojedu po sred onog crvenog fesića niz ono šugavo lice. Ko da vas neko gleda i ko da smo mi uređena država i ko da imate nekakve dokaze pa upadate momku bez veze, to ni Holivud tako en smije radit dok 100% nisu sigurni. E, jesu nam prcnuli znanje zlatnokašikaši alijini, ove naše babe i mame balijaši. Popišam se na svakog mošnjaka i patriotu ove države, čast izuzecima koji vide budućnost u Njemačkoj.
Osjetljiv sam da mi neko samo priđe blizu računalu, a da mi diraš računalo i sudiš i na kraju ništa od tog bez odštete od 1 milion KM, dženaza bi bila tom policajcu koji je prvi kročio, makar ga cijeli život prežo da ga prikoljem ko kera. Toliko.
Kakva vest, kakav gest službenih organa, ko je ovdje lud, pitam se
Zabrane sve sto je dobro
Ne do Bog da su uhvatili tetu sa Vojnickog kod koje sam kupovao igrice za plejku. Pustio bih suzu.
Pita li se iko kako znaju za ovog covjeka? Kako su ga pronasli?
Hapsi te kriminalce koji prave stetu narodu a ne stetu firmama (da kad Ameri pomaknu prst onda vlasti kao cuke trce).
https://medium.com/better-programming/setting-up-your-own-private-vpn-and-fixing-dns-leaks-768ee8872bc
Hahahaha , pa ako je to najveći problem u Bosni , neka ...