Incident u Živinicama
230
Uhapšen mladić koji je istukao policajca
Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj policajci ako ga niste istukli, tek će ostali da seru po vama
udri ti miliciju kad nece milicija tebe
Ja sam mislio da policija više ne uzima mito od vozača, međutim prije par dana sam se uvjerio u suprotno. 20 KM je najniža cijena tih lopova da ne pišu prijavu za sitni nenamjerni prekršaj u saobraćaju. Prvo na lopovski način upozoravaju kolika bi mogla biti kazna.
ovog policajca treba toliko prebiti da samo živ ostane bagra bahata samo znaju lizalo u ruke, očitavaju ti pravila i onda ko zadnja p.i.č.ka se smije i gurne u džep onih 20 KM što mu daš...a kad ugleda nekog \"gazdu\" ne smije mu pisnuti.....treba ga izlomiti da nikad ne ustane iz kreveta pa će se oni malo opametiti a ne da mjesecno jos 3 plate nakradu
Cuj ovih iz 24%, oni bi odmah premlatili, izmlatili, ub.ili, izfasovali itd. nekog nepoznatog mladica zbog par pesnica na jednom drotu. Kakav povrsan narod, kakve povrse misli.
Pa \"123\" dozvoli mi da te podsjetim da je u Njemačkoj, nakon prvog svjetskog rata zavladala teška ekonomska kriza i ekstremna glad među nejevrejima. Prisjetimo se onih Njemačkih očajnika koji su nosili natpise na kojima je pisalo u stilu: Ich bin hungrig und ich die ganze Arbeit machen (GLADAN SAM, RADIM SVE POSLOVE). Reci mi \"123\", koliko poznaješ jevreja koji su na teritoriji Njemačke u tom periodu gladovali ???
pitao bi vas ja bil se vi ovako ponasali i pisali da su ovako vaseg oca .
Ma \"burnbabeburn\" dozvoli mi da te podsjetim da Bosna i Hercegovina nema ministra unutrašnjih poslova na državnom nivou. Ima li igdje u svijetu barem još jedna država koja nema glavnog ministra unutrašnjih poslova ???
Dok god policajcima ne dadnu pendrek,ovoće se dešavati.Što TITOVOG policajca niko nije tukao,jer su oni prvo udarali pa onda legitimisali ?!
e da je ovo normalna zemlja pa lijepo ovoga sto je odvalio drota lijepo u stannicu i ubiti hljeb u njem prebiti ga na mrtvo ime da bude sarenih bubrega mada ni drotovi nisu cvjecke sto kazu sto ljudi sto cudi ali brate ovo je previse a sutra ce izaci ovaj jer je neciji mali samo neka cujem da neko kaze da nije valjo tito i njeg.sistem
Treba ovog majmuna izudarati tako dobro da mu nika ne padne na um udariti koga,jer kako je krenuo naš zakon nesmiješ udariti lopova ni kad ti kuću pokrada,kad ga policija uhvati naprave zapisnik i puste a sudovi ne rade.Sve je brate naopako,treba policiji dati ovlasti i jače palice,pa nek onda kradu i udaraju lopovi. Žandari izudaraj te ga bar malo.
Sve \"policajce\" koje je SDA m.afija instalirala da uništavaju državu i društvo treba ma-risat i fizički ih uništavat jer je i to SDA gam ad.
Ne odobravam prebijanje policije bez razloga, ali odobravam kad ti napiše kaznu za nepropisan prelazak ceste kao pješaku, a pičoke što neko napisa ne smije skoro pa ni zaustaviti kad ti je bijesno auto, da ne govorim sa zatamnjenim staklima. A mangupi su na pješačkom
jbm.ti pra pretke i buduce potomke jesi cuo samo mi jos jednom ne objavi kom.
jbm.ti djete administatoru jesi cuo za ne objav.komentar
Reforma policije. Zaposliti nove policajce, cinjenica da ima preko 3000 inspektora sa zavrsenim fakultetom bez posla. A kao pojedinci, samo problem sebi napraviti. Ah, za policiju stari grad: sve dopusta komandir te stanice HOdza. Pozz
ostavit..pardon,lapsuz...nadam se da si iz Sarajeva.