Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKINITE VEC JEDNOM KOMENTARE,90% komentara su napisani od nepismenih i glupih osoba.
sto bosanski je bas fini jezik...samo ima puno MAHANA!
Nepismenijeg naroda nisam vidjela. Nije ni čudo kakvi su vam fakulteti i kad vidim tko ih sve zavšava. A i jezik, \"bosanski\" vam je čudo, nemam riječi. Silujete slova. Ne znam šta sam očekivala.
Ne znam kakva je prepirka tolika pa mi bi se trebali bolje slagati. Ipak ste vi, Bošnjaci, potekli od nas, Hrvata. Otkad su se pojavila istraživanja, može se predložiti da su Bošnjaci i većina Crnogoraca po svim genetičkim podatcima, etnički Hrvati.Prema genetici, neki Bošnjaci imaju više Hrvatskih markera nego neki Hrvati iz Hrvatske. Kako je to moguće? Još jednom, znanost ne vidi kulturu ili nacionalnost. Ona vidi samo genetski kod, star tisuće godinaTrebaju li se tada Bošnjaci smatrati Hrvatima? To je političko pitanje, a ne znanstveno. Znanost ne zna za barijere koje su postavile političke institucije. Genetski rečeno, Hrvati i Bošnjaci su neprimjetni. Oni, zajedno sa polovicom populacije Crne Gore (do Ulcinja) su isti ljudi. Genetički, jedan narod, ali kulturno? To je drugo poglavlje i nije vezano za znanost. Da, slažem se, kulturno nismo na istoj razini niti ćemo ikad biti :) Evo da vas malo razveselim :) http://www.sarajevo.net/content/29-Geneticko-podrijetlo-Bosnjaka
Haj ba marš u p***** m****** i tačka, šta si se raskokodako, stalno se dešavaju kojekakve švrljotine pa šta sad, očisti se se to, ima najmanje 20 mogućih postupaka za uklanjanje takvih švrljotina...šta sad. Očistit će se i zdravo. Vidi se frajeru ba na faci da nije dobar, šta je time htio da postigne ne znam ali eto, sad je tako kako je. Jedino interesantno je što je to uradio u po bijela dana.
Od tolikih dzamija u Sarajevu, on nasao samo po crkvama svrljati, nije to na vjerskoj osnovi nikako, to je to multietnicko Sarajevo kojeg vise nema.
cinkaroši
ha,ha,ha... to se slažem, ali ja bih naglasio: ne drugog nego trećeg reda! Ma, prijatelju, ne drugog, nego \"mi\" smo gradjani trećeg reda! To većina i misli, samo si ti jedan od rijetkih koji to javno kaže, a to je rekao i ovaj mladić koji je napravio \"posao\" po katedrali, pa zapalio jednu, pa nastavio s poslom... što bi mu na koncu smjeli građani trećeg reda u gradu Sarajevu!? ... Nitko vama nitko ne smije, slijepo prolazite pored takvih tipova! Naravno, a zaboravljate i ti i tvoj babo kako ste u ratu dolazili upravo kod građana drugog reda po mlijeko u prahu da preživiš, a vidi, ti preživio i narastao velik i još k tomu babi svome pametan i živio ti nama! Hvala na iskrenosti...
Vi ste gradjani drugog reda, bezveze se bunite, kad vas niko ne cuje...za par godina cete aBd doci na status cigana, bez ikakvih prava...bok decko ;)
u suštini bi trebalo nekih 85% stanovništva zatvoriti u Gulage-radno-odgojne centre ali nikako nezaboraviti sve ove što su u službi naroda od portira do predsjednika i to na svim razinama ali nikako zaboraviti medicinsko osoblje,marvu korumpiranu,izvršiti etnacifikaciju u formama:srbijanstva,hrvatstva i bošnjaštva
Par mjeseci zatvora i nece mu vise pasti na pamet uciniti ovakvo sto! Kreten!
Marš nazad u Sandžak pa dole šaraj po štalama đubre neodgojeno,zaostalo i neobrazovano...od Sandžaklije nije ništa drugo ni očekivati,zbog njih nam Rajvosa izleda ko neka seoska mahala
Koja teleća faca i teleći pogled u ovoga Emira Bjelaka...kakav bijednik jbt!
kolko mozete sraati majko mila...
Znadete li koliko je nakon rato niklo novih džamija u Sarajevu, a koliko katoličkih crkava? Ne znaš! Naravno, to te ne zanima... No, to nije tema ove rasprave. Na koncu: ja sam svoje kazao o ovome mladiću i mislim da mu nakana uopće nije bila da nekoga nacionalno vrijeđa što mnogi drugi ovdje rado čine, nego mislim kako je mladić malo \"prehladjen\" i kako želi biti \"faca\", a ispao je to što jest! I samo se pitam: zašto nije pisao po nekoj od džamija u Sarajevu? Zašto baš po katedrali?