Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
omladina nema poštovanja prema starijima , sada ili vade nož ili pucaju ccc :/ sve ove da tucaju kamen !
KUDUZ STALA HAHAHAHAH.........
Zaboravih da vam kažem, bre ! To treba reći nakon svake druge rečenice, a može i svake, bre.
Šta ste se opet okomili na dete. Neka ga puste, odmah! Nema osnova da ga zadržavaju u pritvoru, pa on je mlad, skoro dete. A što se tiče komentara @duh, samo da znate da mi još od ratnih dana vežbamo ekavicu kako bi bili ako ne veći, a ono bar kao naša braća sa druge strane Drine. Doduše oni nas baš i ne vole, zovu nas Bosancima (što mi u stvari i jesmo), ali mi hoćemo da nas oni vole i da govorimo lepo kao oni. Eto toliko o tome, a sad pustite dete, ima on još mnogo metaka i mnogo posla.
Klinci se ne znaju nositi sa porazom i pored toga se uvjeravaju da su \"jaci\" nakon sto osvetu sprovedu nozem, pistoljem ili sacekusom 5 na 1. Bijeda. Jad. Cemer. U ovom slucaju treba kazniti one koji su odgojili ovog imbecila.
Rokaju se Crnogorci koji se osjećaju Srbinjcima po Foči. Komentarišu Srbi iz Srbinja na ekavici koji se srame svog crnogorskog porijekla? Parodije li koja košta mladih života usljed poremećenog odgoja i stanja svijesti.
Bosnje ko bosnje dobili batine pa placu kada vide i S od Srbina psihologija gubitnika
Zašto ste tako okrutni prema detetu? Pa on je tako mlad i pred njim je još mnogo toga što treba učiniti. Možda je zlostavljan kao mali? Možda se jasno dete popravi. A možda ga je malo prenelo?
Osuditi ga na 40 godina (to je valjda maksimalno po nasem zakonu) bez prava zalbe, pomilovanja i sl., pa da vidimo tko ce opet uraditi nesto slicno. Ako je lud, dozivotno u ludnicu!
SLOBODA ZA ELEZA !!!!
Cuo od djeda, vidio od oca, naslusao se od komsija..itd, sta ocekivati od srbo fashisstta..
pa i jesu rakete, ali rakete vjere, harmonije, suzivota i zivotnog nura.
Ne pravi se blesav i ne zapocinji svadju bezveze ,dobro znas da je srpska policija ,to je isto kao da ja krenem sarajevo i za minarete pitam prolaznike A KAKVE su ovo rakete i pravi se budala
Prema maloljetnim kriminalcima treba primjeniti \"specijalni postupak\" kao što stoji u članku. Siguran sam da se on sastoji u privođenju kod socijalnog radnika, a ovaj će mu onda lijepo objasniti da to što je uradio nije lijepo, da se treba popraviti i postati koristan član društvene zajednice. Mladi kriminalac će tada shvatiti svoju zabludu, i pošto je mlad, odmah će se popraviti i sve će biti OK.
Nasa osveta ce da bude strasna, spalicemo zavait