Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite vi sve.. nadam se da ce ga zatvoriti dugoo.. ovaj covjek je veliki kriminalac, pored prevara samo to potiskuje \"stelom\" jer ga licno poznajem.. meni je samo zao onih koji su ga tuzili jer znam kako su prosli zavrsili..
koliko jos ovakvih ?????
e prijatelju za tebe je spremna celija a i momci koji ce te guziti u njoj
Pa covijek se samo predstavio lažno a radio je isto što i pravi savjetnici.
Mog prijatelja su upucali radi ovog čovjeka, čuvajte se, možda jeste prevarant, ali je i ubica!
ove prevarante sto na tudjoj nesreci profitiraju bi trebalo kaznjavati sa bar 20 godina robije
predstavljao se kao savjetnik nedzada brankovica i bas ja znam jedan slucaj iz pouzdanih izvora, gdje je uzeo 20 000 km obecavajuci posao i djelujuci krajnje uvjerljivo. kada je uhvacen na djelu, prijetio je prevarenom, njegovoj porodici i tek nakon svega toga je \"kaznjen\" jedino zabranom prilaska.. koji zakoni i koja kazna :O
Druze, uze mi rijec, tj. slova na tastaturi! :)
@lazni pipo , nasmija me! naravno da nije pravi Pipo, pravi Pipo je pravi Bosanac!:))))
neka su uhapsili celavog majmuna! dosta je ljudi prevario....
ovaj je mozda lazan al postoji i pravi koji ti trazi pare da te zaposli gdje god hoces...zasto policija ne pohvata takve koji stvarno zaposljavaju ljude preko posrednika????
@ja kapa dole majstore .... upravo u FMUP-u ugovore o djelu i posao mogu dobiti samo podobni nepismenjaci preporuceni od savjetnika .... kasnije ce se za njih raspisati konkursi i uhljebice ih na drzavne jasle da uzivaju sve pogodnosti, dok ce radnici robovati obespravljeni pa 13 sati dnevno kako bi ispunjavali njihove hirove.
Nisam ja , fanovi ne sekirajte se .
SAVJETNIK MUJEZINOVICA ??? ZAR I TO ZELI NEKO BITI ?????
a kad cete uhapsiti prave savjetnike koji isto to rade?