Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve se nema... 10.000Km u torbici....
Šta ti je žena kad krene u shopping, nosa 10 milja :D
pera je dobar
kako kazu sad ih ima sad ih nema XD
@lol: Lajk i nagu**m te.
dabogda pogino majku mu j****
muftija predsjednik!
Je.b.o t.i hr.v,at m.at,ter..a šugava ti je ona stvar, kao i f.ami.li.ja cij.ela i dr.žava ja.d.na iz koje potiče.š..da B.o,g da ti mu.ft.ij.a spavo sa žen.om sv.ki dan kad god tebi padne na pamet..iz.go.rili da B.og da..lijep pozz Bosno i Hercegovino..
sugavi hrvat je krao
zeno, vlasnicu torbice: udaj se za mene!
mozda radi tu, nosila uvijek pazar u torbici, neko je upratio - i eto
bezveze pogadjas sad otkud znas gdje je zena posla, sta je radila i cije su pare? moze biti 1000 razlicitih scenarija. skupila familija pare nekome za operaciju. kad si ti sebi auto kupovao, koliko si nosio?
Sranje. Sto bi neko nosio 10 milja u torbici. Mafijaska posla.
Lajk i napisem ti: Lijep/a Zgodan/a Veza da/ne Poljubac: Izlazak: XD
da ce biti puten u roku od 2 sata - 2:1 da ce biti puten u roku od 3 sata - 3:1 da ce biti puten u roku od 6 sati - 5:1 da ce dobiti godinu zatvora - 1:42 kladite se sa nama!
ukro je Pera gladni!