Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA TO JE SRPSKA NAMJESTALJKA, CUJ SVI DOKAZI UKAZUJU NA KOMSU MUSLIMANA, BUMO VIDJELI STVAR JOS NIJE RJESENA...
Bosnje pozurile sa osudom Srba, naravno. A kad je 29 metaka, prvo sto covjek pomisli, ovaj se nekom zestoko zamjerio...jel povratnik ili ne, sasvim irelevantno...osim novinarima...i nekim maloumnim komentatorima...a da pitam ja ovde neke kako to da su povratnici naoruzani??? I ko je sve naoruzan kod vas? To se vi upitajte!!!
povratnicka solidarnost...nema sta na djelu...samo tako nastavite..sad ces Sinanovicu na robiju u RS pa da vidis sta je ljepota zivota..
Šta je bilo sa 30-tim metkom, zaglavio se u cijevi?
krao mu shumu garant :D
a i taj povratnik mora da je neka postena dusa kad su samo 29 metaka ispalili..
zar niste ovde drvlje i kamenje posipali kako su ``srbo-c.et.nici-gen.ocidasi mucki izresetali povratnika`` ? a evo ispade da to nema veze s vezom... koji ste bol.esnici