Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda ih i osude ako tu ne bude upleten sin kakvog političara
Simptomatično je kako organi gonjenja, kada je narušeno jedno od osnovnih ljudskih prava a to je pravo na život, mogu urgentno i efikasno relizovati svoj dio posla. Pronaći počinioce... Dakle, mogu kada angažuju sve neophodne kapacitete i stave ih u funkciju. I izuzetno mi je drago što je to tako u ovome slučaju. Samo da mi je dočekati dan kada će policijske strukture " moći " kvalitetno rasvijetljavati i druge svakodnevne pojave devijantnog ponašanja, tipa krađa, razbojništava, pljački itd.
Šta se ovo svi kolju, je l' to sad bolje biti u zatvoru nego na slobodi?
Ucinkovitiji su bili Serifi na Divljem zapadu nego nasi danasnji detektivi i istrazitelji
U gradu kakvom je Zenica i ja bih mog'o privesti klosare za 24 sata, ali ja koliko vidim potrajat ce dok se dokaze ko je uopste glavni osumnjiceni
@yolo vidjet cemo sta ce ispasti od ove sage
PRIKAŽI ODGOVORE (1)