Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupi rs-ovac poso krast Golfa A4, al smo ga navukli ruzno :)
pa smrdin, sta se cudite? to je lopovski narod, pardon BAGRA !!
Ma jok,nece to Srbi, nebi me iznenadilo da kazu da su Muslimani sami sebi ukrali, pa paprijavili slucaj.Izlazi djelo na vidjelo.
Zbog sira jarane...Zato sto je lik pod sumnjom, nije jos okrivljen i nije utvrdjeno da je on, kontas? I nisam do sad nikad cuo za golf A4 :S Znam za golf 4 i i za audi A4 :S
Objaviti će avaz ime , meni je neko skoro maznuo auto . Moj si !!
ZNACI SARAJEVO X SVAKI PUT NAPISE IME I PREZIME KAD SE TICE BOSNJAKA AKO SU KRIMINALCI A KAD SE RADI O SRBIMA KRIJE NJIHOVA IMENA I STAVLJA SAMO INICIJALE? ZASTO?!!!!
Kradu oni i vas.....nego non stop ..rete da vam nista nase ne valja ali ukrasti nase volite.....znam navika od rata !!!!!
Pa sto da kradu srbe kad mogu vas! :D
Ma da ne valja vam Sarajevo......sve u loju.....ali nam zato volite auta otudzivati !!!! Vidite da su kriminalci ustvari najnormalniji ovdje ........za njih ne postoji nacionalizam ni vjera......