Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ga u zatvir
pješak je na našim cestama donji, i na semaforu na ZELENOM za pješake kad prelaziš moraš dobro gledati
Sarajevo=Divlji Zapad, ne Divlji Istok, ne Divlji Zapad, ne Divlji Istok...
Tamo je inace krkljanac cesta kako od svih vrsta vozila tako i ljudi.Jos kad se nadze budala za volanom tu netreba onda puno
sad ovom treba da dodjelite pehar . vozači na cesti i dalje divljaju posebno politički mafijaši koji vade pištolje na semaforima. policija NE radi ništa i ako ih zovneš nastoje prikriti prekršaj ili neko djelo a kriminalcima izaći u susret. Komesare biraju tkz. Kajle koje uvezuju našu mafiju.
Usutili su se za onog vozaca sto je dijete pokupio negdje na Ilidzi, mislim, pa onda pobjegao. Znaci, pojeo vuk magarca. Stela, stranka..."inace predsjednik stranke je moj jako dobar prijatelj".
neosvijetljena cesta a seljadija brzo vozi
Bilo je pitanje vremena kad ce se ovo desiti. U Rajlovcu rijetko kad bezbjedno pjesaci mogu preci cestu. Saobracajna kultura na veoma malom nivou
Prema ovoj slici nigdje rasvjete, a naseljeno mjesto. Cudo je da nema vise nesreca.
porodica da tuzi grad... za dobre pare
Slazem se! Istragabtrebs da uradi svoje! Nije da branim vozaca, no i ojesaci prelaze ulicu na mjestima gdje to nije dozvoljeno!