Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj bože nikome
Koji smo mi odron od naroda. Ispred stoji 10-20 ljudi, niko prstom da pomakne nego snimaju. Mogli su barem pokušati nešto uraditi da se požar ograniči.
@AnteCulibrk Kad su vatrogasci tu, onda se ništa ne radi. Ni oni ti ne daju. Šta bi radio? Išao s kantom vode na krov da gasiš? Ili mlatio nekakvom dekom? Nije ovo sitan požar. Pa da te onaj s onim šmrkom skine s krova ko glinenog goluba?
Ne razumijem vatrogasce.Izdaleka se moglo vidjeti gdje kuklja plamen.Vozeci nazad su gubili svaku dragocjenu minutu, umjesto da stanu odmah na pravo mjesto.Neko ce reci da je to nevazno.Kad se radi o vatri,sve je vazno.
Procjena štete.? Izgorila ba do temelja.. sta ima procjenjivati
nedo Bog nikome
Gori kuca nasa
Znači Pazarič je predgrađe Hađiča????????joj dragi bože i novinari počeli kupovati diplome???
Uvježbana i istrenirana vatrogasna jedinica je "brzom akcijom" lokalizovala požar?? Ne daj bože da moraju koga da spasu.
Još nisu pripremili crijevo
ugasila se izgorjelo sve sto moze da gori
Bakireeeeeee