Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo udes gdje Golfa nema
Ova vijest ima samo tri recenice, molio bih urednike da ili objave cijelu vijest sa mnostvom podataka ili da je ne objave nikako ako nemaju potrebne podatke. Ovo je smijesno. Bio udes i to je to pa na ulici se dobije vise podataka.
@bracala - ne bih da zvucim pristrasno ali cini se da je njemacka inzinjerija ovdje poglabala deblji kraj :) Opel nece maknuti, da ne kazem da se raspao hahaha; S druge strane, Peugeot je \"vozabilan\" :) :)
cove cove :) pamet u glavu
Bolje Njemacki ovcar nego Bosanski coban :)
Haje ne rise. Na pug-u zamjeni vrata, blatobran i far i piči. Iz opela sve iscurilo (vjerovatno većina dijelova sve ispod haube s..bana), točkovi se iskrivili, osovina najvjerovatnije otišla u k.... Skuplja šteta na opelu 3-4 puta.
pezo, smece od plastike, raspao se :)
gledaj taxiste garant hoce strance da prevari!!!!!aahahahahahah!!!!!Slusaj ti pasha libo me racku sto si Francuz znas ti kolko je karambolka za ovo Pezoa??ahahahahahahha Nadam se da niko nije puno povrjedjen i sve najbolje!!!!
O da, i ni imena nisu dala u izjavi svoja, samo pobjegli, a uzasno je bilo :(((( ja sam bila suvozac za coVe :** dusha moja, spasila mi zivot
Vozilo EUFORA skrenula u suprotnu traku i pokupilo ova dva auta. Ja učestvovao :((
Cuj slup`o golfa cetvoku? Dje ces bolan slupati to neprocijenjivo bogatstvo?Nadam se da si ga mog`o popraviti,da ne mora izvalit 12-13 somova za drugi...
minela jusovic u prosjeku ucila 2 sata dnevno i zavrsila studije od 4 god za 3... toliko o fakultetu zvani IUS...
Tezak udes, nedaj boze nikome. Mozete se ovako zezati, al kada covjek bude ma licu mjesta i sve to vidi, strasno!
ovo je Milodik Dildorad namjestio udes
cobane pogledaj gdje je EUFOR-ova astra pa onda nesta pricaj vidis da covjek nije vise imao kuda da bjezi osim uz medju
ne kakari, konjska kola ti san
a ja kad sam nedavno slupao golfa cetovrku nista niste napisali jos vise stete bilo cccc