Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaajajaaja sto su smjesni
Došlo je opet i jutros. Nijedan vozač nije kriv nego semafor koji danima ne radi. Policijo, djeci vam za lijeka zafalilo, kao i vašim šefovima mafijašima iz Predsjedništva i centrala stranaka.
Čuvajte se taxista. Kada procijene da su u pravu, namjerno se podmeću i izazivaju sudar. Sve zbog veza u osiguravajućim društvima i zarade od isplaćene premije.
taksista sigurno kriv....prosao na crveno...
Ma taksisti uvijek negdje žure nekidan sam se ja zamalo sudario sa taksistom Sarajevo taxsija
Tada nije radio semafor, a od tramvaja i pješaka se ne vide automobili koji dolaze obalom.
uvijek ovdje sudari !! prije koji mjesec ovdje je stradala ona jadna djevojka u malom citroenu. papci se zalete sa obale, drugi sa mosta, a od podzida i stanice ne vidi se nista. REGULISITE OVU RASKRSNICU!!