Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TORPEDIST, potpuno si u pravu ( \"milion posto\" ), a klix.ba će zažaliti na ovoj samoubilačkoj praksi davanja prostora nacionalističkom i šovinističkom komentarisanju...
osim što sam komunjara ja sam vlah i ateista.
ovome vlahu iznad, samo magarac moze misliti da samo komunjare mrze vjerski radikalizam. samo magarac moze misliti da samo vjerski radikalci mrze komunizam.... VAS oboje 99% ljudske rase mrzi. jer ste opasni i cudni.
Ni jedan ozbiljan portal ne bi dopustio ovoliku kolicinu nacionalistickih, homofobnih komentara kao sto to omogucava portal Klix.ba nekada u siroj javnosti poznat kao SarajevoX.com. Sve u svrhu sto vece posjecenosti, vise klikova znaci vise interesovanja sponzora samo mi nije jasno kako se neki ozbiljan sponzor moze reklamirati na stranici gdje se toliko propagira kroz komentare nacionalna netrpeljivost. Jad i cemer! Redovno pratim i portale iz regiona i nigdje nisam vidio ovloiko trolovanja u komentarima, off topic gluposti... Davanja prostora likovima poput ODINA, Brcaka i slicnih psihopata koji troluju li troluju. Sve u svemu neka vs je stid!
ja sam komunjarski šuppak koji svki dan uzdiše što Bosna nije ustala u Četoslaviji
ovi komentarci iznad nisu Bosanci, vec vlasi koji zive u seljak gradu begoradu, i sire mrznju medju maloj Bosanskoj populaciji koja je porazila Srbiju u ratu i dobila zakonitu drzavu.
Šteta što paščad genocidna nisu zaginula !!! Trebamo kakvog otrova podijeliti po rs koridoru da izumre vlašlo genocidaško življe
mora da su se prežderali krmetinom i zalili šljivovicom poslije nedjeljnog odlaska u crkvu ovi naši pripadnici nebeskog naroda..