Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozac je taj koji je prvi nasrnuo na momka..... I ja bih ga napala da me onako gurnuo! Ni prvi, a ni zadnji koji nema kartu. Sad su ostali bez 1.60 i bez stakla:)
a sta bi vi uradili da vam vozac psuje majku i familiju .. zbog obicne karte ? svaki normalan covjek bi ga udario ha ya
revizor ja bi prije nalupao ove sto podrzavaju GRASOVCE, pa tek ove vozace i reve sto se kurce....
Da razjasnimo stvar momak sto je napao vozaca je RODJENI SARAJLIJA prema tome imao je razlog nalupao ga i gotova prica..Samo sad treba da se prebacimo do parka i pocnemo lupati celavog vozaca sto vozi PARK-SEDRENIK minibus..vec je jednom dobio ali trazi jos...konta nosi pistolj i on opasan..A nije svijestan da mu on moze u straznici zavrsiti
karta Boga ti da te pitam nesto: Posto vidim kolko srcano branis GRAS, jel ga to ti svim revizorima i vozacima svaki dan \"glabas\" da te puste u vozilo bez karte pa meni plasiras pricu \"kako se karta treba platiti\"??? Hajd ga onda \"poglabaj\" i meni pa cu da ti sredim dzaba da sipas gorivo, da ne placas struju i vodu, da dzaba ispijas kafice po kaficima, eto sve cu ti ja to placati a tvoje je samo da mi ga \"poflautas\"...???
karta samo da ti jos kazem: BISTAR SI, IMA TI I TA MJESTA, SVIDJA MI SE NACIN NA KOJI RAZMISLJAS !!!! Boze sacuvaj...al hajd......nego vidim da si se dohvatio komunalija, pumpadzija, i rezija, pa da te pitam: 1. KAKVE SU USLUGE OVIH PROIZVODJACA ENERGENATA A KAKVE SU USLUGE GRASA???? 2. KAKO BI SE TI OSJECAO DA TI IZ VOZILA GRASA REVIZORI ISTJERAJU MAJKU, OCA, BRATA, SESTRU, BABU, DEDU..ITD...??? 3. KAKAV BI UTISAK IMAO KAD BI UGLEDAO REVIZORE KAKO MALTLETIRAJU TURISTE I NAPLACUJU IM VISE NEGO STO TREBA IAKO TI TURISTI IMAJU POTREBNU KARTU??? Ali tebi ovo ne vrijedi govoriti, jer vidim da si u sarajevo dosao nedavno, a ne davno, vidim da si kompleksna osoba, zapravo ti nisi kompleksas jer ti si RETARD, obicni RETARD, eto sta si......i idi u BG i ZG ako ti je tamo bolje...vlasino !!!
karta pa sto onda ne ides u BG i ZG ako je tamo bolje???
@ karta ako si motorizovan, pumpadžije tj naftaši uzimaju lopatom, samo se benzinske pumpe otvaraju, pa te nešto ne vidim da mlatiš pumpadžije. pakring 3 KM u gradu, pa te ne vidim da mlatiš parkingdžije, BH telekom ti uze crno ispod nokata, pa te ne vidim da mlatiš telekomdžije... Struja... dođe lola i isključi ti. Kontaš, pametnice moja???? Ili treba da ti crtam? Uslugu moraš platiti, samo se negdje kofrčiš a negdje poklopiš ušima!
@karta okej, nisi mi udario po porijeklu, ali jesi po poštenju. ti si totalno zamijenio teze. Rekoh ti, BG i ZG... isti narod (balkanci) a drugačiji mentalitet. U BG, npr. je saobraćaj podjeljen na gradsku i prigradsku zonu. U gradskoj imaš dvije zone, i one ti utiču na cijenu mjesečne karte. karta je 0.90KM vozio se ti 1 stanicu ili 11. ako u tih 11 stanica pređeš u skuplju zonu, nadoplatiš. I narod je vjerovatnije kulturniji od nas jer se ne biju sa revizorima. Dalje, da narod masovno kupuje karte, nešto čisto sumnjam. Da im treba konkurencija - treba. u BG voze i privatnici i javni prijevoz i karta je ista i važi za sve. moja teorija jeste da se obori cijena na 1km npr a da se poveća naplata i da se mrmonje kultivišu i revizori i putnici. i da se plaća korištenje javne usluge. a za lopove u JKP Gras, ima sud i tužilaštvo, a ti kao građanin imaš zakonsku obavezu da ukoliko znaš za mito, korupciju, potkradanje da pokreneš slučaj i da tražiš istragu tužilaštva
e jesi ti postenjacina svaka ti cast... pa dobro postenjacino posto vidim da si polupo loncice i da si zamijenio teze da pitam nesto: sto cijena karata nije u skladu sa razdaljinom stanica, odnosno zasto se ne naprave korekcije cijena karata GRASA pa ako putujes jednu stanicu onda karta se placa po manjoj cijeni, ili ako se vozis vise stanica kartu placati malo vise kao recimo sada ova cijena kakva je sad? A ne za 1,60- ili 1,80 itd...vozati se ili jednu ili vise stanica bilo kojom vrstom gradskog prevoza....e ne moze to tako, prvo korekcija pa ce onda narod da placa, a naravno i ja ne placam niti cu ikad.....jos kasne redovi voznje...FUJ...! A ti spominjes kupovinu novih vozila...hahahahahahhahahaaaa...pa njima narod masovno placa karte i vise nego sto treba, e gdje su nova vozila??? NEMA IH, POKRADOSE SVE ONI U NJIHOVOM RUKOVODSTVU, VIDIS DA LJUDI HOCE DA STRAJKUJU, LESINARI-REVIZORI IMAJU NAJBOLJE PLATE JERMALTLETIRAJU DJEVOJKE I STARCE....
nisam grasovac, nisam sandžaklija, moji od 1890 žive u Sa, šljegli su u grad sa autrougarima i ostali. To da riješimo da se poštedim daljnjih uvreda na moj račun. Vozim se GRAS-om svaki dan (tramvajem ili busom), imam mjesečnu. Svaka usluga se plaća. Kad parkirate na parking - platite, kad kupite nešto u radnji - platite, piće u kafani - platite, tako da i kartu treba platiti. Imao sam tu sreću da vidim kako javni gradski saobraćaj funkcioniše u Zagrebu, Beogradu... Neko se švera, koga uhvate taj plati kaznu (znam po pričama), ali za vrijeme mog boravka tamo, nikada nisam prisustvovao nemiloj sceni, u većini slučajeva, svi su imali karte. U BG ima više revizora nego u Sarajevu (nose flurescentne prsluke), i karta je oko 90 KF (0,90KM) i niti se oni kofuče, nit\' se putnici kofrče. poenta priče - voziš se u javom prijevozu, plati kartu. Eto para za kupovinu novih tramvaja, trolejbusa, buseva.
ne znam zasto ne napisete kako ga je vozac maltretirao i psovao sta je stigao uz prijetnju da ce ga prebiti bejzbol palicom, smjesno neka ga je prebio da vide i grasovci da ne mogu se svima prosipat silu :)
Zasto ne dati grasovcima pistolje, barem kakve najslabije da marvi mogu makar nogice prosvirati :D
udri udri udri grasovce
Demir Mahmutčehajić?!
Ko kad su Sarajevo naselili svakakvi seljaci nije ni cudo, iz godine u godinu sve gore i gore. Bolje bit pingvin u Africi, nego Sarajlija u Sarajevu.
Nije ovaj grad ničija babovina, pa ni onih koji su ga branili. Ima da se plati karta u javnom prevozu - ako si invalid, penzioner, učenik, imaš kupon i pokaži ga. Zašto se ne probaš voziti taksijem zadžaba - jer bi ti svaki od onih krkana j.e.b.o svu familiju. Probaj malo međugradskim, recimo ne dalje od Zenice, ili uđi malo u avion pa reci \"ja sam branio ovaj grad, a sad me maltretiraju i traže da kupim kartu\". Mrzim one Sarajlije koje misle da su nam došljaci donijeli svako zlo, ali kad vas vidim takve, bogami su u pravu - morali biste podići spomenik Karadžiću što vas je poćero iz džungle pa nama na grbaču - ne biste vidjeli ni telefona ni ćenife kako valja, s.t.o.k.o pa.pa.n.ska. Ako nemaš kartu NE ULAZI U TRAMVAJ i tačka, hodaj pješke, zdravije je, možda ti se razvije koja moždana vijuga. Bezbeli ti je babo staru svako veče pred spavanje spuco štocom, pa si naučio na nasilje