Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ženskinje je sad gore od muškinja
definitnvo najludja skola u Zenici...sve budala do budale :)
A odakle joj suzavac ? Mora da joj je tata ili mama u sluzbi bezbjednosti, hocu reci policiji. Koliko znam jedino oni mogu imati suzavce, nije ga mogla kupiti u konzumu.
Da je sve kako treba , ona bi umjesto kući, pravac KPZ. A pošto nije sve kako treba, ona će umjesto KPZ, pravac kuća.
#DUNYA# Pa upravo si sama dala odgovor na sve.
#DUNYA# Kod nas je sve postalo nakaradno, od roditelja, djece pa do ustanova. Ne izađe baš svako dijete još gore iz takve ustanove. Neka izađu bolja.
Od trogodišnjih je kod nas napravljen cirkus... bukvalno ulica na zatvorenom. Što je najgore, osoblje prihvata da te škole upisuju takvi probisvijeti, i vode se krilaticom "šta im možeš, nije ovo gimnazija, ne mogu ih izbaciti iz škole". Treba i djecu koja nisu sposobna za više nivoe obrazovanja educirati da sutra znaju raditi i da ne budu nepismeni, ne mora čovjek biti akademik da bude vrijedan poštovanja, a i dobar zanatlija će često lakše do posla nego s mnogim fakultetima. Ali kakvo je trenutno stanje u tim školama, bolje dijete ostaviti sa osam godina osnovne nego ovdje, probati se snaći nekako da nešto samostalno nauči raditi.
blago onom ko je ozeni ..
NIsta neocekivano za ovu skolu. Ovo je godinama najgora skola u Zenici. U moje vrijeme dok sam ja ovdje isao, samo u Tehničku, momak je zaklan u WC-u....
ah ta omlaTina....
omladina gotov sva na gudri jebote, staj ovo haman IN je bit na gudri, funky je bit na gudri
jes Allahami ija kazem
Je*e vas pravopis majku mu :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Plači mala plači...
Hairli celjade
Nije naučila za kontrolni
za sta li je ona vjezbala