Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu "srpska posla" več pjanska posla.Zdravko je radio na željeznici u KSR.u bio konobar i čitav život proveo u Sarajevu al je imao manu da je cijeli život pioŠteta nije bio loš ko čovjek al alkohol????????????????????
@methxxiv papčino jedna čovjek čitav rat bio u 102 (ČINI MI SE ŠTAB MU BIO U VELEŠIČIMA) ne jedi govna pojedi i burek za promjenu A što se tiče četnika oni su bil oko Sarajeva koliko me sječanje služi Samo neznam gdje si ti bio živo me interesuje.
lici mi na Tifu:)
ok ujak moje mame nije bio los covjek koliko se sjecam a da je pio jest a nikakvo cudo sta mu je zena radila zamislite njegova se zena jebala sa sinom (iz prvog) braka njegove druge sestre (moje babe) ah sta ces.a da je cetnik nije znate da nije ako jest i ja sam jebiga pa javite mi se bosnjaci mozda ce koji da zeni ovu cetnikusu pa ja. P.S.Kako moze imat zeta starog 81 godinu ?Lijepo jer glupi narod zove supruga svoje sestre zetom.Eto tako.
fini neki ljudi...
neka je jedan cetnik manje
....da hoće neko ovog Amara letvom odvalit, pa da vidimo ko će ga braniti na sudu:)))
Nikad mu nije mogo oprostit,sto mu zega sestru!
Kvalitetna letva!
Ziku Omara mjesecara!Ljudi neznaju ko je krimos na ovoj slici!
Hoce to od lose rakije!
Baš to srbijanska posla.
Luna,mozda su dosli iz Sandzaka?!
Luna,ondak znaci tojest crnogorska posla!