Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da je u pitanju mafija, a ne obični građanin.
Gudra, samo tada se poteže bez prezanja i puca visočije. Zakon je zakon. Nema zehebavanja.
Sta je reći, dobio si slobodno iz Jagomirw za praznike. Neka, bas fino od njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Taman krenuh po ćevape i zamalo ne dobih metak... bem ti budale...
HELLCOME TO SARAJEVO
Ratatatata Merry Chrismas
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ovo je jedna od "najljepših" ČESTITKI ZA PREDSTOJEĆU NOVU GODINU...uh, uh...stvarno je lud ko ovdje ostane!
Uhapsite korumpirane službenike Granične policije BiH, Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenku Šanje zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Federacija :)
Večeras će ekipa izaći pred svoej gradjane i konstatirati :"BEZBJEDNOSNA SITUACIJA JE DOBRA, NAPROTIV VIŠE NEGO ODLIČNA , jer ako pogledamo statistički broj ubistava u Indiji ili Gvatemali, kod nas je to još ispod prosjeka ....itd " Da iko ima obraza podnio bi ostavku prije nego ih ko pozove da bilo šta kažu.
KOME BA MI DA SE PRILAGODJAVAMO
Je ko Aziza Sacirbegovic?
Dzamijski pederi ...... Posli na aranje he he he ..... Ho ho ho
A jesi dosadan
dasamznao2 - HMM - možda su Kačavendini puleni? šta misliš?
Da li će neka nova Dalida Burzić ili Dragan Lukač kada saznaju ko je ubica, skontati da se ovdje ipak radi o saobraćajnoj nesreći Molimo da se prvo ini izjasne a novinari suzdrže, jer šta novinar zna šta je pucanej iz vatrenog oružja a šta saobraćajna nezgoda.
Preljep ambijent za živiot
hoće to na ilidzi, uh ovo nije ilidza
Jadna li si drzavo kada te volovi vuku. Očito je da će sada ponovo Halilović i ekipa tražiti novca da kupe još kamera,.Tako su uspješno pohapsili i ubice kolega policajaca. Ako se u cjelini uzme da su nam sudije i tuzioci po optuzenickim klupama,u bjekstvu, tuzioci po disciplinskim prijavama , ali jos u radnom odnosu,policajci ubice i porodični nasilnici, sta očekivati od ostaloga jada ove zemlje.
ISLAMSKI TERORIZAM ! PUCANO NA HRVATA ZELJKA KOMSICA UOCI BOZICA POGODJEN SLUCJANI PROLAZNIK!