Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti nase drzave, ovakav manijak ce hodati slobodno za 6 mjeseci i opet ce mozda napasti nekoga i ubiti. Sramota za ovu drzavu, da mi nemamo adekvatne ustanove za ovakva lica. Ubit ga ne mozes jer bi digli dreku ovi borci za ljudska prava, ali sa druge strane drzava svojom neodgovornoscu dovodi u pitanje ljudska prava svih nas. Da se ja pitam, ovaj bi bio vec odavno uspavan, na human naci.
treba ga pustiti malo u zgradu predsjednistva za vrijeme neke sjednice
čekaj, jel\' ovo sad znači da će lik nakon 6 mjeseci izać\' na slobodu?!?!?!
kako vas nije sramota cuj 6 mjesecii kakva je ovo nasa drzava aaaaaaaaaaaa....sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i tako već godinama nema odgovarajuće ustanove za psihički bolesne, a lova se troši na luksuzna auta i odvojeni život političara! kroz neko vrijeme ovom budalašu će se javiti sposoban advokat koji će pokrenuti postupak pred evropskim sudom zbog neodgovarajućeg smještaja i uzeti pare od glupe države! a da ne govorim o tome ovakvih likova šeta gradom!
ma ja ba na kucno ljecenje nek pije caj sa medom i limunom
Vodite ga na Rukju !! Ovaj je pun dzina ko brod !!!
zar nije jeftije da mu jedan metak u potiljak sprasite?
da vidimo kolko ces biti lud u zenici izljecit ce te raja tamo :)