Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da su srbi isfrustrirani.Projekat Velika Srbija 1992 nije uspio, dobili su Dejton (za sta nisu ginuli), ekonomija dno dna. Nezaposlenost i siromastvo stvara frustracije.
koliko ste jadni,tuđoj se nesreći smijete,,,
roki glupsone smijes li se sad........... zalosno je i ovo ubistvo u Sarajevu!!!!!!!
eee moj Roki, jadan je onaj koji se veseli tudjoj nesreci :( danas kod nas, sutra kod vas,a to sto ti nemas za izlazak i kafu pa visis po forumima kao i 50% ostalih forumasa- to nema veze.....dali cemo se ikad dozvati pameti....ili samo gledati kad ce komsiji crci krava da je nama lijepo u dusi ccc....
Koliko vidim ni u bosnjakistanu nije nisto bolja sitauacija
hriscanska posla
Srpska posla. Genocid i ubiyanje im usli u krv. Nema ne-Srba da se istresaju, sve su ih protjerali pa se sada izmedju sebe kolyu.
Jel` ovo sarajevo-x.com ili ludnica, uljudnica za ublehe forumere?
sramota sta se sve desava u BIH.
bal.ije mozete da nam pocuclate onu stvar :))))
traktor,puška ,nož, dalje od te tri stvari srbi neznaju
srbin srbina sjekirom sjece.
hahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahaha to rokajte se četalji... danas dva manje..onaj u bijeljini , evo i ovaj u zvorniku... ovo su dodikovi sljedbenici , zato i zavrsavaju ovako...