Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sad sam sigurno 20+ hiljada u porezima placo. Dajem vam pravo da slobodno sa tim parama zatvorite, uplacivat cu ja jos do penzije.. pa neka ga. Ili da napravimo ko u americi da se moraju registrovat kao predatori i morajo objavestit opstinu i komsije
utvrdite dobro jel silocanje il kajanje zbog ebacine, u zenici su covjeku nedavno unistili roditelji koji se nisu mogli pomirit s tim da im je kcerka narkomanska kuja i gurali pricu o silovanju dok nisu shebali relativno nevinog covjeka
@Nemanja5 Čak i da pristane, ako cura ima 16-17 godina, ona je maloljetna. Jednostavno nemoj.
@malocvijece jel fino i razgovjetno rekla da ima 16 il je slagala da ima 18 ko sto inace rade cure u 16 i 17 oj da bi se mogle druzit s kul rajom
Javno objesiti i neskidati sa vješala!☝️☝️☝️☝️
Ovo su vrlo zajebane stvari, jer s jedne strane silovanje je jedan od najgnusnijih činova, dok s druge strane konsenzualni sex može postati silovanje samo ako djevojka kaže da je tako, pa ti dokaži da nije druže moj. Bilo kako bilo, magarca od 30 i kusur treba nadegenečiti što se karindžao sa djetetom, bilo silovanje ili ne.
@doktoryassa Djetetom???
Prema šerijatu, čovjek za koga se dokaže da je izvršio silovanje kažnjava se smrtnom kaznom. To je najpravednije, ako si spreman učinit ovako djelo, budi spreman i otić s ovo svijeta.
Sta ima kod tebe kako si? A silovanje robkinja je ok, jbg ipak ti robuju 🤪
Prema šerijatu možeš oženiti djevojčicu čim dobije prvu menustraciju. Ne laprdaj molim te, šerijat daje prava ženskom rodu koliko je hićo davao prava jevrejima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smradu pokvareni do kraja života traume da ima
Uhapsenom "mangupu" zelim uspjesnu dugogodisnju ulogu u KPZ Zenica u seriji pod nazivom "Ja sam mali goblen".
Kastrirati, zatvoriti u neku rupu i izgubiti ključ.
Desavace se ovo jos nazalost, jer je narod u Bosni puko ko fosna. Od neimastine, crne hronike, korone i svega ostalog. Ovo je bolest. I ovakve treba izdvojit iz drustva na neki otok i nek tamo taslace jedan drugog.
moje Stupine