Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U naslovu se spominje djevojčica, a u tekstu dječak. Klixovi novinari opet briljiraju.
Jel to Bosnje siluju djecu. Onako u duhu Islama.
@MOSSAD Tocno. Samo sto je tada to bilo u neku ruku „normalno“ I krscanski kraljevi su se zenili sa djevojcicama, samo sto vjerojatno nisu konzumirali brak sa devetogodisnjim djevojcicama. Za pustinjake je to valjda normalno. Problem je jos veci, sto je za mnoge od njih, to i danas normalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Zar je bitno koja vjera je u pitanju?Nevino dijete je stradalo i to od osobe kojoj vjeruje.U svim vjerama ovoga ima i nema potrebe da pricate kod vas ima a kod nas nema.Ima svugdje samo sto se razlicito kaznjava.Negdje gubis glavu za to a negdje ne odlezis skoro nista.
"jedna osoba JE, uhapsena JE" postoji li i jedan jbni clanak gdje nema bar 2 ovakve retarditane greske, pa jbt za koji qrc vas placaju, niste u stanju provjerit tekst od 3 recenice!
Joj judi kako ste primitivni i zlobni vecina, pa zasto to odmah okrecete na nacionalno. Ako je netko manijak ili pedofil, to nije zbog toga sto je Madjar, Poljak, Bosnjak ili nesto drugo, biti manijak nije nesto sto se moze povezati s nekom nacijom, njih ima svuda,...
Kacavenda dosao u Zavidovice?
Djubre odvratno, u hapsanu s njim pa neka ga tamo dobro NAGUZE!!!!
Kakvo hapšenje,metak u čelo i riješen problem!
Tu je Kačavenda neprikosnoven.
Kastrirati ga i staviti mu onu markicu na uho kakve nose psi lutalice!!!
Svecenici na aparatima
Matori pacenik, ebemo ti mamu
Haj da je sa unukom. Ali sa unukom....uzas
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Kakva obrada u samicu dozivotnu sa tanjirom supe tj vode i komad hljeba da zivi a umire.
ZAPALITI OLOSA
Some of Egypt’s estimated 200,000 to one million street children—both boys and girls—are subjected to sex trafficking and forced begging; https://www.state.gov/j/tip/rls/tiprpt/countries/2014/226716.htm