Prijetio Miroslavu Lajčaku
0
U zatvoru zbog prijetnje atomskom bombom
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misli borislav to jest konjislav da mu je ovo 92 godina i da moze da prijeti i da se izivljava na neduznom narodu pa veli moze i Lajcaku da prijeti e moj konjislave ja bih tebe na goli otok pa tamo prijeti kome hoces.Nema vise zlatno Titino doba.
srpska posla!!!!
BORISLAVE, CARE NA[!!! NEDAJ SE!!!! LAJČAKA, TIHIĆA I DODIKA NA KOLAC!!!!!
nije mi jasno - ko ga je tuzio???
fakat BORISLAVE NEDAJ SE BIH JE UZ TEBE :)
cuj oni njega salju na lijecenje, sve pacijent do pacijanta. ovaj covjek je makar prepoznao kocnicare napretka. sve se okrenulo naopako.
\"... zbog ozbiljne prijetnje...\" \"...u kome navodi da će na njega baciti atomsku bombu.\" hehehe ovi u bratuncu stvarno nemaju pametnijeg posla \"Vujinović je istu prijetnju uputio Borisu Tadiću, Miloradu Dodiku, Sulejmanu Tihiću.\" Borislava za predsjednika!!!